2012. december 19. szerda, 17:09

 

Újabb jelentős lépést tett az Infiniti, hogy tovább erősítse jelenlétét a prémium autópiacon, ugyanis ma bejelentette az új elnevezési stratégiáját, amelyet a teljes választékára kiterjeszt a 2014-es modellévtől. Az első modell, amely az Infiniti Q jelzést hordozza majd, a Q50 lesz, egy teljesen új sportszedán, amelyet az Észak-Amerikai Autókiállításon lepleznek le 2013 januárjában.

infiniti-logo

A prémium autómárka modellkínálatában a Q jelzi majd a szedánokat és kabriókat, a QX pedig a crossovereket és SUV modelleket. Minden modell tovább azonosítható majd egy kétjegyű számmal, amely a modellkínálatban elfoglalt helyét jelzi.
Ez a stratégiai változás az Infiniti egyértelműség és következetesség iránti vágyát tükrözi, elindulva azon az ambiciózus növekedési úton, amely az Infiniti kínálatának bővítését is magába foglalja.

A megújult névadási filozófiáról Johan de Nysschen, az Infiniti Motor Company Ltd. elnöke így nyilatkozott: “Az elmúlt hónapokban sokat beszélgettünk a márkakereskedőinkkel, a vásárlóinkkal és üzleti partnereinkkel a márkánkról. Nyilvánvalóvá vált, hogy az azonosítás új irányára van szükségünk, hogy a modellkínálatunk ismertségét fokozzuk a vásárlók körében. Ennek érdekében egy egyszerű és következetes elnevezési rendszerre volt szükségünk. Kimerítő kutatások és ezek kiértékelése után arra jutottunk, hogy a “Q” hordozza a következő Infiniti modellek inspiráltságát, és kifejezi a teljesítmény ígéretét, visszautalva örökségünkre, a Q45-re, az Infiniti első ikonikus zászlóshajójára 1989-ből.”

Az Infiniti új elnevezési rendszerét logikus állomásokkal emelik be a létező modellpalettába, ahogyan az új modellévi változatok megjelennek. A márka tervei egy sor következő-generációs Infiniti modellre vonatkoznak, amelyek már hordozni fogják a Q és a QX jelzéseket.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER