2012. május 13. vasárnap, 13:43

 

Az Infiniti, a Nissan Motor Co., Ltd. luxus járműmárkája egy jövőben megjelenő, belépőszintű Infiniti luxuskompakt összeszereléséről írt alá szándéknyilatkozatot a Magna Steyr vállalattal, amely a Magna International egyik operatív egysége.

A jármű gyártásának beindítását 2014-re tervezik. A bevezető megállapodás a Magna Steyr által jelenleg végzett intenzív tervezési megbízatás nyomán jött létre.

„Az új autó jelentős lehetőség az Infiniti márka számára új vásárlók eléréséhez és kulcsfontosságú piacokon, például Nyugat-Európában történő növekedéshez”, nyilatkozta Andy Palmer, a Nissan Motor Company Infiniti márkáért felelős ügyvezető elnökhelyettese. „Örülünk, hogy e fontos termék megvalósításában a Magna Steyrrel dolgozhatunk együtt.”

Günther Apfalter, a Magna Europe és Magna Steyr elnöke kijelentette, hogy „Igen nagy örömmel írtuk alá az Infinitivel ezt az első jármű-összeszerelési megállapodást. Fontos mérföldkő a Magna Steyr, mint mérnöki és tervezési, illetve teljes körű jármű összeszerelési szolgáltató ügyfélkörének még változatosabbá tételében.”

A két vállalat jelenleg véglegesíti a gyártási és szállítási szerződések részleteit. További részleteket egyelőre nem közölt a két vállalat.


Magna Steyr

A gépjárműtervezésben és gyártásban szerzett, több mint 100 évre visszatekintő tapasztalatával és átfogó szolgáltatási palettájával a Magna Steyr, a Magna International leányvállalata, mára a járműgyártók vezető márkafüggetlen tervező- és gyártópartnerévé vált világviszonylatban. Széleskörű szolgáltatáskínálata négy területet ölel fel, ezek a tervezés, gépjárművek bérgyártása, tetőrendszerek és üzemanyagtartály rendszerek. Szerződött gyártópartnerként mintegy 2,5 millió járművet állítottunk elő, 21 típusból.
A Magna Steyr szakértelme 37 országban áll rendelkezésre, a vállalat több mint 10.500 munkatársat foglalkoztat Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában.

Magna International

A Magna a legsokoldalúbb globális járműipari beszállító. A vállalat fejlett technológiájú gépjármű-rendszereket, részegységeket, modulokat és alkatrészeket tervez, fejleszt és gyárt, emellett komplett járműveket is tervez és szerel, elsősorban eredeti személygépkocsi és kisteherautó berendezés gyártók („OEM-ek”) számára. A Magna képességei gépjármű beltéri rendszerek, ülésrendszerek, zárórendszerek, karosszéria- és alvázrendszerek, kilátást elősegítő rendszerek, elektronikai rendszerek, hajtáslánc rendszerek, tetőrendszerek, hibrid és elektromos járművek és rendszerek kialakítására, tervezésére, tesztelésére és gyártására, valamint teljes körű járműipari tervezésre és összeszerelésre terjednek ki.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER