2013. június 11. kedd, 14:07

 

Az Infiniti közzé tette a Q50 szedánjának árait és felszereltségi adatait. A 2.2 literes dízel motorral szerelt induló ára 9.294.000 forint. Alapfelszereltséghez tartoznak a ködlámpák, hátsó LED lámpák, a karcolásálló fényezés és a króm kipufogó. A klímaberendezés kétzónás. A kormány és a váltó bőr borítású. További két, Prémium és Sport felszereltségi szintben lehet választani az autót, illetve hybrid változatban is.

infiniti-q50

Opcióban új Infiniti In-Touch™ rendszere két LCD érintőképernyő, hat hangszórós audio rendszer CD lejátszóval, Bluetooth, USB/IPod csatlakozási lehetőséggel és hangvezérléssel. Rendelhető 14 hangszórós Bose rendszer is. Rendelhető továbbá napfénytető, 18” collos könnyűfém kerekek, 60/40 arányban dönthető hátsó ülések, LED fényszórók és Infiniti Navigációs rendszer

Alapfelszereltségben kínálják a tempomatot és a sebesség határolót, illetve a start-stop rendszert, kézifék asszisztenst és a kulcs nélkül való ajtónyitást.
Aktív biztonság tekintetében elektronikus menetszabályozás, aktív sávtartás és kipörgésgátló, guminyomás ellenőrzővel és fékasszisztenssel.

infiniti-q-50


A Premium középső felszereltségi szint 10.048.000,-Ft-tól indul. Alapáron három színben (grafit/kő/búza) bőrüléseket kapunk, melyek közül az elsők fűthetőek, a visszapillantó automatikusan sötétedik. Alumínium és jávorfa díszítő elemek emelik a belső tér esztétikai kinézetét.

A Sport felszereltség 11.360.667 forinttól kezdődik, agresszívebb megjelenést kapott az autó kinézete az előzőekben említett változatoktól eltérő másféle első lökhárítókkal. Továbbá jellegzetes LED fényszórókat és a 19 collos háromküllős ultrakönnyű kerekeket kapott az autó, defekttűrő abroncsokkal.

Az utastérben díszítőelemek a Kacchu alumínium betétek. Az első, beállításokat memorizáló ülések sportosabb kialakításúak

A Sport felszereltség a világon először tartalmaz Direkt Adaptív Kormányzást (DAS), amellyel korábban csak a legújabb repülőgépeken lehetett találkozni. A DAS lehetővé teszi, hogy a vezető beállítsa a kormány visszajelzéseit, erősségét, így teljesen megfeleljen a személyes elvárásoknak. A rendszert az Aktív Sávtartás egészíti ki.

A hibrid a 3.5 literes V6-os motorral 5,5 másodperc alatt gyorsul 100km/h sebességre. A sport felfüggesztés, a regeneratív fékezés és a sportfékek szériatartozékok. Csak úgy, mint a gyalogosokat az alacsony sebességű elektromos haladásnál figyelmeztető hang.

g50-utaster


Opciós Csomagok
Kényelem csomag 174.000,-Ft
Esőérzékelő ablaktörlők, első es hátsó parkolás-érzékelő kijelzővel, kétzónás, alkalmazkodó légkondicionáló berendezés keringetés-szabályzással, es polifenol szűrővel.

Multimédia csomag 928.000,-Ft
Navigációs rendszer, 14 hangszórós Bose audió

Üdvözlő csomag Alap a Sport felszereltségben 435.000,-Ft
Keréknyomás-ellenőrző rendszer (TPMS – Tyre Pressure Monitoring System) kerekenkénti nyomáskijelzéssel. Fűtött, elektromosan állítható és behajtható külső tükrök, hátramenet-szinkronizációval. I-Key – Intelligens kulcs könnyű beszállás funkcióval és bővített memóriával. Üdvözlő világítás rendszer. Függőlegesen és tengelyirányban elektromosan állítható kormányoszlop. Elektromosan állítható első ülések memória funkcióval. Elektromosan állítható deréktámasz a vezetőülésen.

Láthatóság csomag 377.000,-Ft
Adaptív első fényszórórendszer (AFS – Adaptive Front-lighting System), SmartBeam a vakítás megelőzésére, panoráma monitor (AVM – Around View Monitor) mozgásérzékelő rendszerrel és parkolássegítővel.

Kormányzás csomag Alap a Sport felszereltségben 290.000,-Ft
Direkt Adaptív Kormányzás és Aktív Sávtartás a személyre szabható és tökéletes kormányzásért illetve sávtartásért.

Átfogó Biztonsági rendszer 754.000,-Ft
Intelligens távolság és sebesség tartó automatika, sávelhagyásra figyelmeztetés, holttér figyelő, ütközés előtti vészfékező, ráfutásos ütközésre figyelmeztető, távolságtartó és ütközést megakadályozó tolatórendszer.

A Q50-hez nyolc külső fényezés választható az obszidián fekete, holdfény fehér, folyékony platina, grafit árnyék, hagane kék, mogyoró bronz, velencei rubin és malbec fekete. A metálfényezés ára 237.600 forint.

g50

Infiniti Q50 9.294.000,-Ft

Alap felszereltségben:
Stop Start rendszer
Szövet üléskárpit
Tolatókamera
Infiniti üzemmód-választó
Bluetooth csatlakozás
6 légzsák
Sebességtartó automatika
Sebességhatároló
Fűtött elektromos visszapillantó tükrök
Halogén fényszórók és nappali menetfények
LED ködlámpák
Parkoló szenzor
Kétzónás klímaberendezés
Infiniti InTouch – dupla érintőképernyők (8” & 7”)
2-USB csatlakozó
Multifunkciós bőrkormány
Kulcsnélküli nyitás
Nyomógombos indítás
Guminyomás ellenőrző rendszer
17’’ acél keréktárcsa

Premium felszereltségben 10.048.000,-Ft
Alapfelszereltségben:
Bőr üléskárpit
Automatikusan elsötétülő visszapillantó tükör
Fűthető első ülések
17’’ könnyűfém tárcsa defekttűrő abroncsokkal

Sport felszereltség 11.360.337,-Ft
19” háromküllős könnyűfém tárcsa defekttűrő abroncsokkal
Direkt Adaptív Kormányzás
Aktív Sávtartó
Első sportlökhárító
LED fényszórók és nappali menetfény
Alumínium betétek
Sportos kialakítású első ülések
Függőlegesen es tengelyirányban elektromosan állítható kormányoszlop
Intelligens kulcs memóriával
Alumínium pedálok
Fűtött elektromos külső tükrök
Abroncsonkénti guminyomás figyelő
Üdvözlőfény

Q50S Hybrid 14.221.000,-Ft
Direct Response Hybrid Rendszer
Sport felfüggesztés
Sport fékrendszer
Regeneratív fékrendszer
Gyalogosokat figyelmeztető hangjelzés


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER