2012. november 26. hétfő, 17:09

 

Infiniti, a japán prémiumautó gyártó és a háromszoros konstruktőri világbajnok Red Bull Racing ma bejelentette a kapcsolatuk kiterjesztését, amelyet 2011 márciusában hoztak létre. A partnerség jegyében a csapat neve ezentúl INFINITI RED BULL RACING lesz, az Infiniti pedig a fő technikai partner címet viselheti a 2013-as Forma 1-es szezontól.

Johan de Nysschen, az Infiniti elnöke így nyilatkozott: “Habár az első 24 hónap is mindkét fél számára előnyös volt, az új, mélyebb együttműködés még fokozza az előnyöket az Infiniti és a Red Bull Racing számára is. Névadó partnereként az INFINITI RED BULL RACING még nagyobb figyelmet fordít a márkánk, a termékeink és a technológiánk felé világszerte.”

infiniti-red-bull-racing

A Red Bull Racing csapatfőnöke, Christian Horner hozzátette: “Red Bull Racing és az Infiniti a kapcsolatunk 2011-es kezdete óta számos közös kezdeményezésen dolgozott együtt. Ezalatt az Infiniti olyan  jelentős technikai felkészültséget mutatott és lenyűgöztek a teljes Nissan Motor Company mérnöki képességei. A marketing terén az Infiniti olyan hatékonyan működött együtt a Red Bull Racing csapatával a Forma 1-ben, hogy nagyon rövid idő alatt komoly ismertségre tett szert. Ez a két jellemző teszi az Infinitit a Red Bull Racing tökéletes technikai partnerévé.

A 2013-ban kezdődő fokozott együttműködés a 2016-os évadig tart, és számos technikai kezdeményezést magába foglal. Adrian Newey technikai csapatfőnök üdvözölte a hosszú távú megállapodást. “A Forma 1 hatalmas tervezési és mérnöki kihívásokkal jár. Egy olyan elkötelezett partner, mint az Infiniti, nagyszerű alapul szolgál az olyan közös munkákhoz mint például az Energy Recovery System a 2014-es évadra.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER