Címkék: Infiniti

2016. szeptember 27. kedd, 11:33

 

Az Infiniti bejelentette a Q60 teljes modellválasztékának árait. Az alapmodell Premium felszereltséggel 12.990.000,-Ft-ba kerül, a négyféle felszereltség a Premium, Premium Tech, Sport és Sport Tech. A csúcsmodell ára 3.0t motorral, automata váltóval és összekerékmeghajtással 20.083.000,-Ft.

 

Októbertől indul az Infiniti teljesen új Q60 prémium sport kupéjának európai forgalmazása. Belépő szinten a modell elérhető lesz a 2.0 literes turbós bezinmotorral, amely 208 Le teljesítményű. A Q60 prémium sportkupé változata a későbiekkben érkezik meg az európai szalonokba az új 3.0 literes V6-os duplaturbós motorral, mely több mint 400 Le teljesítményre és 550NM nyomatékra képes.



Infiniti Q60 árak letöltés

A Q60 megtervezése folyamán a cél az igazán megnyerő sportkupé élmény mellett az egyedülálló egyensúly a kompatibilitás és agilis menettulajdonságok között. Az új Dynamic Digital felfüggesztés is szerepet játszik ezen célok teljeskörű megvalósulásában. Az új lengéscsillapítók segítik a mozgékonyságot, a fokozott menetkomfortot és a kezelhetőséget.

Az Infiniti második generációs Direct Adaptive Steering rendszere magas szintű kormányzási élmény és visszajelzést biztosít az új Q60-ban a vezető számára. A üzemmódkapcsoló segítségével a vezetőnek lehetősége van a személyre szabott kormányzási- és váltó beállításokra, melyben a tulajdonos saját preferenciáit állíthatja be.


 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER