2013. március 14. csütörtök, 15:10

 

Az Infiniti elnöke, Johan de Nysschen ma egy újabb nagy jelentőségű személyi változást jelentett be az Infiniti vezetőségében. 2013. május elsejétől Fintan Knight veszi át az Infiniti afrikai, közel-keleti, indiai és európai tevékenységéért felelős alelnöki posztját.

infiniti-logo

Az Infinitihez való csatlakozása előtt Mr. Knight volt az olaszországi központú Automobil Lamborghini SpA kereskedelmi igazgatója és igazgatótanácsának tagja, ahol a vállalat marketing, értékesítési, vevőszolgálati és egyéb irányítási feladatait látta el.

1995 és 2008 között Knight az Audi kiemelkedő pozícióiban tevékenykedett, ügyvezető igazgatója volt az Audinak Írországban, illetve vezérigazgató az Audi ázsiai és csendes-óceáni térségében, ahol komoly tapasztalatokat szerzett a marketing, a hálózatfejlesztés és a vevőszolgálat irányítása terén számos ázsiai piacon. “Fintan Knight kinevezése egy újabb kulcsfontosságú lépés az Infiniti vezetőségének megerősítésére.” – mondta de Nysschen. “ A prémium autómárkák irányításában szerzett tapasztalata rendkívül hasznosnak bizonyul majd az új vásárlók elérésében az Infiniti globális növekedési terveinek megfelelően. Teljes bizonyossággal állítom, hogy Fintan jelentős mértékben hozzájárul majd a hosszú távú sikereinkhez.”

Knight-nak 20 évnyi tapasztalata van a prémium autómárkák területén. Mielőtt az Audihoz csatlakozott volna, dolgozott a BMW-nek Ausztráliában, ahol az autóipari pályafutását kezdte. Ausztrál nemzetiségűként Mr. Knight a Western Australia Egyetemen szerzett diplomát, majd tudományos fokozatot a navarrai IESE Business School egyetemen. Folyékonyan beszél angolul, németül és olaszul.

Mr. Knight Bernard Loire-t váltja, aki a Nissan olaszországi vezérigazgatója lett.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER