2012. szeptember 11. kedd, 13:04

 

Az Infiniti, prémium autógyártó bemutatta az Infiniti M35h hibrid különleges, kifejezetten az üzleti felhasználóknak kialakított limitált szériás változatát.

infiniti-m

Az új Infiniti M35h Business Edition minden igényt kielégít, legyen szó üzletről vagy szabadidőről. A hatékony, kedvező adózású hibrid meghajtás a munkahét alatt lélegzetelállító teljesítménnyel párosul, és egy Infiniti vezetése a szabadidő perceit is emlékezetessé teszi.

A limitált széria a kiemelkedő tulajdonságok tökéletes egyensúlyára törekszik. A 0-100km/órás sebességre csupán 5,5 másodperces gyorsulásával az M35h Business Edition – amely a világ legjobban gyorsuló hibridje Guiness-rekordját nyerte el 2011-ben – nagyszerű vezetési élményt kínál, de nem a fogyasztás növekedése árán. Vegyes használat során 6,9 l/100km a fogyasztása, de ez nullára csökken kibocsátásmentes módban, amikor a fejlett hibrid rendszer a hangtalan elektromos üzemmódban mozgatja az autót. Ugyanakkor a teljesítmény sem megy a kibocsátás rovására, a 159 g/km CO2 érték pedig az általában 160g/km-es adóhatár alatt van (országonként változó).

infiniti-m-35h

A Business Edition nem lehetne teljes a legfejlettebb biztonsági felszerelések nélkül, ezért az M35h Business Edition bi-xenon adaptív fényszórórendszert (AFS), tolatókamerát, parkolás segítő szenzorokat, keréknyomás ellenőrző rendszert (TPMS) tartalmaz. Legyen szó akár üzletről akár kikapcsolódásról, a kényelem mindig biztosított a fűthető-hűthető első üléseknek, a Forest Air® klímaberendezésnek, a HDD Music Box és hangfelismerő navigációnak, a 10 hangszórós naqyteljesítményű Bose® hangrendszernek Bose® AudiPilot2 zajcsillapító technológiával, valamint a Bluetooth és USB csatlakozóknak hála.

Az M35h Business Edition azoknak a felhasználóknak készül, akik meg akarják tartani az egyéniségüket a kormánykerék mögött, és élvezik, hogy a jellemzően érzelemgazdag Infiniti dizájn kitűnik a szokásos prémium autók közül.

Még több üzleti gyakorlatiasság mutatkozik meg a tulajdonosi élményben, hiszen felülmúlhatatlan odafigyeléssel várják a vásárlókat a vadonatúj Infiniti Központokban, amelyek sorra nyílnak Nyugat-Európa nagyvárosaiban

Az M35h Business Edition ára is meggyőző üzleti ajánlatnak bizonyul, hiszen 16.364.700.- forint a fejlett Connectiviti+ navigációval együtt. Az egyetlen rendelhető opció a metalfényezés. Különleges finanszírozási ajánlatok és kedvező részletfizetési lehetőség is elérhetőek az adott országtól függően.

“Ez az első alkalom, hogy létrehoztuk a tökéletes üzleti Infinitit a nagyteljesítményű prémiumautók osztályában.” – mondta Carlos Montenegro, az Infiniti európai értékesítéséi igazgatója. “Az M35h Business Edition egy teljes csomag a céges vásárlóknak. Sosem volt még ilyen izgalmas az üzleti út, és ennyire kellemes a magáncélú autózás.”

Az M35h Business Edition az M35h GT modellen alapul, amelynek 2012-es változatáról korábban már hírt adtunk, amikor közzétettük a hibrid modell árait. A legfrissebb M35h az Infiniti 3,5 literes V6-os hibrid hajtásával, 7 sebességes automata váltóval 364 lóerő leadására képes, CO2 kibocsátása pedig 159g/km.

infiniti-m35h

A 68 lóerős elektromotornak köszönhetően, lítium ion akkumulátorokkal és duplakuplungos elosztással az M35h Business Edition képes gyorsabban, távolabb és még több ideig csendben, kibocsátásmentes módban közlekedni, mint bármely más hibrid, ez pedig hatalmas előny a sűrű városi forgalomban. A motorleállítás, illetve a regeneratív fékezés biztosítja, hogy a kocsi olyan sokat halad környezetbarát módon, amennyit csak lehet. Abban az üzemanyag-fogyasztási versenyben, amit az Egyesült Királyságban tartottak 2011-ben, az M35h a teljes távolság közel felét elektromos hajtással tette meg, megdöntve ezzel a hivatalos fogyasztási adatait is 7%-kal.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER