2012. október 31. szerda, 18:15

 

Az Infiniti tovább szélesíti kínálatát, prémium kategóriás kompakt járművel kíván piacra lépni 2015-ben. A tervek szerint az Infiniti saját európai üzemében gyártja az újdonságot. A vállalat a gyártás megkezdéséhez közelebbi időpontban árul el további részleteket a járműről, és később nevezi meg a gyártóüzem helyét is.

infiniti-logo

Az Infiniti továbbra is a Mercedes vállalattal közösen fejlesztett platformot tervezi felhasználni az új kompakt prémium jármű gyártásához. A Renault-Nissan Alliance nevű szövetség és a Daimler vállalat közti, 2010-es indulása óta egyre bővülő együttműködés keretében a résztvevők közös hajtásláncokat és platformokat is használnak, együtt fejlesztenek üzemanyag-takarékos járműveket, és más közös projekteket vezetnek világszerte.

Az Infiniti megvalósíthatósági vizsgálatot végzett idén májusban a Magna Steyr beszállítóval kapcsolatban, amelynek célja a prémium kategóriás Infiniti lehetséges európai gyártóüzemének felmérése volt. Az Infiniti ezen a héten lezárta a vizsgálatot, és a jármű saját európai gyártóüzemben történő előállítása mellett határozott, amely döntés egyébként illeszkedik a márka általános terjeszkedési stratégiájába. Minden tervezési, formatervezési és fejlesztési munkafolyamat az ütemtervnek megfelelően folyik.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER