2012. április 05. csütörtök, 16:44

 

Az áramvonalas stílust és a dinamikus teljesítményt az összkerék-meghajtás biztonságával ötvöző G37x S az Ininiti G Sedan modellválasztékának legújabb tagja.

Ez a G modellcsalád első olyan változata, amelynél az Infiniti S felszereltségéhez összkerék-meghajtású rendszer párosul. Korábban kizárólag a GT változatokat lehetett összkerék-meghajtású rendszerrel rendelni.

A többi G modellhez hasonlóan a G37x S hajtásáról is egy 3,7 literes, 320 lóerős V6 motor gondoskodik, amely egy váltófülekkel felszerelt 7 fokozatú automata sebességváltóhoz kapcsolódik – ezzel a hajtáslánccal az autó 6,0 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h-ára. Az Infiniti nyomatékérzékeléssel ellátott összkerék-meghajtású rendszere gyakorlatilag bármilyen időjárási és útviszonyok között lendületes vezetést garantál. Az autó végsebessége 240 km/h, hivatalos vegyes üzemanyag-fogyasztása 11,0 l/100 km, CO2-kibocsátása pedig 255 g/km.

infiniti-g37-sedan

Az Infiniti különleges és egyedi stílusát, tulajdonságait és technológiáját kínáló, legújabb G modell már 14.173.300.- forinttól kapható. A G37x S a 2012-es G modellválaszték egyetlen összkerék-meghajtású tagja, amely olyan, az S felszereltségre jellemző felszerelésekkel rendelkezik, mint a vörös „S” kategóriajelző külső embléma, a 18 colos könnyűfém keréktárcsák és a sötétített fényszórók. Belső terében sportülések (14 ponton, elektromosan állítható vezetőüléssel), valamint alumínium pedálok és lábtartó várja az utasokat. A G37x S felszereltségéhez tartozó Multimédiás csomag merevlemezzel felszerelt navigációs- és hangrendszert, 10 hangszórós Bose® Premium Sound System audio rendszert, tolatókamerát és nagy felbontású, érintőképernyős kijelzőt tartalmaz.

A G37x S a megújult megjelenésű G modellcsaládba illeszkedik. A kínálat csúcsán álló (14.866.300.- forinttól kapható) G37 S Premium az aktív négykerék-kormányzásnak, a sportos fékrendszernek és a folyadéksúrlódásos, korlátozottan önzáró differenciálműnek köszönhetően kiemelkedő hírnevet szerzett a vezetés szerelmesei körében. Számos elektronikus biztonsági felszerelése között az intelligens távolság- és sebességtartó automatika és az intelligens vészfék-asszisztens is megtalálható.

A választék két GT modellt tartalmaz, amelyek jelenleg kizárólag hátsókerék-meghajtással rendelhetők. A bőrülésekkel, a memória funkcióval és elektromosan állítható deréktámasszal ellátott vezetőüléssel, valamint fűtött első ülésekkel felszerelt G37 GT már 12.541.600.- forintért kapható. A többek között Multimédiás csomaggal és napfénytetővel kiegészített G37 GT Premium ára 13.665.300.- forinttól indul.

Az európai piacon továbbra is a G37 a belépőmodell, amely már 12.033.600.- forinttól rendelhető. Alapfelszereltsége olyan tételeket tartalmaz, mint a Shodo hatású alumínium díszítő betétek, a 18 colos könnyűfém keréktárcsák, az adaptív bi-xenon fényszórók, az öngyógyító fényezés (Scratch Shield Paint), az i-Key könnyű beszállás funkcióval, valamint az  elektromosan állítható első ülések és kormányoszlop.

A 2012-es G modellcsaládot a változatlan formában gyártott G37 Coupé (14.181.007.- forinttól) és a G37 Convertible (16.528.047.- forinttól) teszi teljessé.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER