2013. július 03. szerda, 11:54

 

A prémiumautó, amely megváltoztatja a dizájn, a luxus és a technológia filozófiáját a középkategóriás szedánok világában 9.294.000 forinttól kapható. A Q50 már rendelhető, és idén szeptemberben érkeznek az első példányok.


Az Infiniti Q50 Hybrid 14.221.000 forinttól indul.
Az Infiniti Q50 3.5 literes 364 lóerős Direct Response Hybridje csupán 5,3 másodperc alatt éri el a 100 km/órás sebességet és 155g/km a CO2 a kibocsátása.  Teljesítményét az elektromos rásegítés közvetlen alkalmazásának köszönheti duplakuplungos rendszeren keresztül.

infiniti-q50


A Q50 Hybridet a valaha kínált első négyhengeres Infiniti egészíti ki. A Q50 2.2 dízel 9.294.000 forinttól rendelhető, az osztály vásárlói által elvárt teljesítménnyel (170 lóerő, 400 Nm nyomaték), alacsony kibocsátással (115g/km CO2) és magas szintű felszereltséggel.

A szegmens jól ismert formaterveiből kiindulva - ahol 10 autóból 9 Németországból származik -, az Infiniti Q50 kiáll az egyediség és frissesség mellett. Az új Infiniti Q50 a technológia frontján is új irányokat mutat. A rendkívül gyors reakcióra képes Direkt Adaptív Kormányzás – a világ első autós vezetékes kormányrendszere – és a Direct Response Hybrid meghajtás kombinációjának eredményeként a legfejlettebb dinamikát produkálja a szegmensben.
A hátsókerék-meghajtás és az intelligens összkerék-meghajtás minden Q50 felszereltséghez elérhető. Az irányíthatóság hangolásában nagy szerepe volt a Forma 1-es bajnoknak, az Infiniti teljesítményigazgatójának, Sebastian Vettelnek.

infiniti-q50-vettel


Az Infiniti Q50  túlmutat a prémium autók vezetési élményén, olyan applikációkkal is, mint például a közvetlen Facebook hozzáférés az autóban. „Az Infiniti InTouch™ platform, amely olyan applikációkat kínál, mint a Facebook vagy Twitter, megadja a vásárlóknak azt a szabadságot, amit csak kívánnak.” – mondta Fintan Knight.

„Az Infiniti Q50 arról szól, hogy áttörjük a hagyományos autók korlátait, és egy új, friss irányból közelítsük meg a formatervet, a luxust és a technológiát.” -mondta Fintan Knight, az Infiniti európai, közel-keleti és afrikai alelnöke

Belépőmodellként az Infiniti Q50 2.2d ára 9.294.000 forintnál kezdődik, az Infiniti szokásaihoz híven, jól felszerelve. Alapáron jár az Infiniti InTouch™ személyre szabható digitális környezet dupla érintőképernyőkkel; Infiniti Vezetési Mód Választó; nyomógombos indítás; aktív zajcsökkentés; aktív sávtartás; kétzónás klímaberendezés; 17” keréktárcsák; karcálló fényezés; osztottan hajtható hátsó üléstámlák; multifunkciós kormánykerék; hangfelismerés; Bluetooth csatlakoztathatóság.
A Q50 kínálat számos felszereltségi szintet és csomagot kínál, hogy megfeleljen a legszélesebb körű, akár magán, akár flottás vásárlói igényeknek is.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER