2011. december 13. kedd, 20:33

 

Tízezernyi Forma 1 rajongó lehetett tanúja az inspiráló teljesítmény felejthetetlen élményének, amit az Infiniti és a Red Bull Racing egy exkluzív utcai bemutatón demonstrált.

forma-1-infiniti

A Red Bull Racing otthonának számító Milton Keynes-ben (Egyesült Királyság) a Forma 1-es pilótákat, Sebastian Vettelt és Mark Webbert közel 60.000 néző ünnepelte, amit a világbajnokság győztes Red Bull Forma 1-es autóikkal a város kifejezetten erre a történelmi pillanatra lezárt utcáit járták. A motorok üvöltése és a gumifüst közepette a Red Bull Racing csapatigazgatója, Christian Horner és a főtervező Adrian Newey is találkozott a rajongókkal.

A Red Bull Racing fő partnereként az Infiniti állt a bemutató központjában. Mind Mark Webber mind Sebastian Vettel egy Infiniti G Cabrióból integetett a közönségnek. Mindkét versenyző a világ legjobban gyorsuló hibridjével, az Infiniti M35h-val érkezett az eseményre, a rajongók pedig lehetőséget kaptak, hogy közelről is ismerkedjenek az Infiniti modellválasztékával a pálya melletti kiállításon. Itt kapott helyet az Infiniti FX Sebastian Vettel koncepció, valamint az a különleges RB7 egyenruhába öltöztetett Infiniti FX30ds, amit a Forma 1-ben hivatalosan is felvezető autónak használtak.

vettel-infiniti

Ezzel az eseménnyel ünnepelték az Infiniti és a Red Bull Racing első éves együttműködését, ami mind a versenyzői mind a konstruktőri világbajnoki cím elhódítását eredményezte. Sebastian Vettel a prémium autógyártó globális nagykövetévé vált, majd ezt követően kifejlesztették az Infiniti Sebastian Vettel változatát, ami a szeptemberi Frankfurt Motor Show-n mutatkozott be.

Wayne Bruce, az Infiniti európai kommunikációs igazgatója így nyilatkozott az eseményről: „A mai nap egy igazán méltó lezárása volt az Infiniti első F1-es évadának, és nagy örömünkre szolgát, hogy támogathattuk a Red Bull Racing csapatát ezen az eseményen is. Rendkívüli azt látni, hogy milyen sok rajongó eljött a bemutatóra és úgy tűnik, hogy ezen az eseményen az Infiniti is sok új saját rajongót szerzett.”

forma1-infiniti


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER