2012. január 23. hétfő, 11:14

 

A legmagasabb elvárásokat is kielégítő modelljeiről híres japán prémiummárka mind Magyarországon, mind világszinten eredményes évre tekinthet vissza, és még átütőbb sikereket vár az új esztendőtől.

infiniti-M35-hibrid

A 2011-es év igen mozgalmas volt az Infiniti számára. Számos eredmény és élmény kapcsolódott össze a japán presztízsmárka nevével. A leglátványosabb változás a márka marketing stratégiájában, hogy az Infiniti megjelent a száguldó cikrusz támogatói között, és partnerségre lépett a Red Bull Racing Forma-1 es csapattal. Sőt, egyedülálló FX koncepcióautójukat kifejezetten a világbajnok Sebastian Vettelre szabták. Mark Webber és Sebastian Vettel versenypályán mérte össze az Infiniti M37s és M35h képességeit, bemutatva, hogy mire képes a márka korszakalkotó hibridje. A technológiai bravúr hivatalos elismerése sem váratott magára, hiszen a M35h begyűjtötte a legjobban gyorsuló hibrid Guinness-rekordját. Magyarországon is bizonyította a prémiummárka, hogy a technikai újítások elkötelezett híve, és a vitorlázás világában világújdonságnak számító merev vitorla, vagyis az Infiniti-szárny mellé állt.

infiniti-g-coupe

Európában és Magyarországon is sikeres évet zárt az Infiniti. 2011-ben az Infiniti Europe közel 4 500 járművet értékesített, ennek több mint másfél százaléka a magyar piacon talált tulajdonosra. A márka tavalyi dinamikus növekedése részben a múlt évben megjelent dízel erőforrásoknak, részben pedig az új Infiniti M-nek köszönhető. A legtöbbet azonban korábbi ügyfeleink a márkával kapcsolatos pozitív élményeinek köszönhetjük, ez a létező legjobb ajánlólevél.” - mondta Kovács Ákos, a márkát forgalmazó Gablini Prémium Kft. ügyvezetője. „2012-ben a kedvező adóváltozásoknak köszönhetően pedig még jobb eredményekre számítunk.” - tette hozzá.



A regisztrációs adó csökkenésének jótékony hatása a prémium szegmens nagy teljesítményű autóinak árában mutatkozik meg a legszembetűnőbben. Az Infiniti gazdag alapfelszereltségű és minden igényt kielégítő modelljeinek bruttó ára is mérséklődött. Az Infiniti belépőmodellje, az exkluzív alapfelszereltségű G37 12 millió forinttól, az M limuzincsalád tagjai 14 millió forinttól, a márka zászlóshajójának számító FX37 pedig 15,8 millió forinttól az egyediséget kedvelő vásárló tulajdona lehet.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER