2011. március 16. szerda, 13:50

 

A Mazda termékeinek és szolgáltatásainak minőségét nem befolyásolja a Japánban történt földrengés. A termelést azonban három napra átmenetileg felfüggesztették, majd kiterjesztették március 20-igA Mazda Motor Corporation részvétét fejezi ki mindazoknak, akiket a Japán észak-keleti részén történt földrengés okozta katasztrófa érintett. Első gyors segítségként a Mazda 30 millió jenes támogatást nyújt az érintett régió újjáépítéséhez. Ezen kívül a Mazda kész árukat és munkaerőt rendelkezésre bocsátani a mentéshez és az újjáépítési munkálatokhoz.

Mivel a Mazda számára munkatársainak, az érintett régióban élő családtagjaiknak és a beszállítóinak a biztonsága a legfontosabb, a Mazda három napra (a márc. 14-i éjszakai műszak kezdetétől a márc.16-i éjszakai műszak végéig) leállította a gyártást, melyet később meghosszabbított március 20-ig. A további, termeléssel kapcsolatos intézkedésekről a Mazda az események alakulása szerint dönt és informálja a közvéleményt.

A magyarországi Mazda-értékesítés és alkatrészellátás zavartalanul folytatódik. A Mazda járműveinek, termékeinek és szolgáltatásainak kifogástalan minősége biztosított marad.
A hirosimai Mazda-gyár biztonságos távolságban (több mint 1000 kilométer) van a katasztrófa területétől.

„Gondolatban az érintett területeken élő emberekkel vagyunk, és reméljük, hogy gyors segítséget kapnak” – mondta Jeff Guyton, a Mazda Motor Europe vezérigazgatója.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER