2012. július 27. péntek, 12:13

 

A Mazda Motor Corporation a 2012. augusztus 29. és szeptember 9. között rendezendő 2012-es Moszkvai Autószalonon tartja teljes egészében új fejlesztésű Mazda6 Sedan modellje világpremierjét.

mazda6-uj

Az új Mazda6 immár a második a Mazda új modellgenerációja tagjainak sorában, amely a SKYACTIV technikával és az új KODO – „A Mozgás Lelke” formai nyelvezettel érkezik a piacra, egyben elsőként tartalmazza a Mazda „i-ELOOP” fékezési energia-visszatápláló rendszerét. Az „i-ELOOP” bemutatkozásával kezdetét veszi a Mazda környezetkímélő műszaki megoldásainak fejlesztésére irányuló „Építő Kocka Stratégia” második fázisa. E stratégia az alapvető járműtechnikai rendszerek átfogó gazdaságossági és környezetvédelmi fejlesztésére irányul, mielőtt a Mazda elektromos rendszerek fokozatos bevezetésével mérsékelné tovább modelljei az üzemanyag-fogyasztási és a károsanyag-kibocsátási mutatóit.

uj-mazda-6-sedan

Az új Mazda6 minden részletében a Mazda rendkívül széles körű szakmai tudása és tapasztalata gyümölcse, dinamikus formavilágától és menetteljesítményeitől egészen környezetkímélő és biztonsági technikáiig. A Mazda6 a márka új generációs modelljeinek zászlóshajójaként magas színvonalon kínálja az igényesség, az egyéni stílus, a luxusszínvonalú kényelem a CD-kategóriában elvárható erényeit, mégpedig a Mazda egyik alapvető értékeként közismert kiemelkedő dinamika és mozgékony irányíthatóság mentén.

A Moszkvában megjelenő, orosz piaci specifikáció szerinti Sedan kivitel a SKYACTIV-G 2.0 közvetlen benzinbefecskendezésű benzinmotorral és a SKYACTIV–DRIVE automata sebességváltóval készül.

A „Moscow International Automobile Salon 2012” hivatalos néven megnyíló autókiállítás sajtónapjai 2012. augusztus 29. és 30., a nagyközönség előtt pedig augusztus 31. és szeptember 9. között áll majd nyitva.

uj-mazda-6-szedan

A Mazda a 2012-es Moszkvai Autószalonon

Bemutató modellek:
Mazda6 Sedan (világpremier)
Mazda Shinari koncepciómodell
Technikák:
SKYACTIV motor
A Mazda „i-ELOOP” energia-visszatápláló rendszere


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER