2012. november 13. kedd, 13:31

 

Az új Mazda6 mobil bemutatóterem alkalmazás már szinte teljes Európában elérhető*. Mostantól bárki, bárhol legyen is, első benyomást szerezhet a Mazda új zászlóshajójáról, amely a KODO formatervével, hatékony SKYACTIV technológiájával és kiemelkedő vezethetőségével várhatóan vihart kavar majd az európai felső-közép kategóriában.

mazda-6-app



A könnyen kezelhető mobil bemutatóterem alkalmazás lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a teljes külső színválasztékot, az alumínium keréktárcsák választékát, valamint a belső kárpit színválasztékát mind az új Mazda 6 szedán, mind pedig a sportkombi változaton kipróbálják. A képfelbontás és a kamera funkció révén akár egy „pillanatfelvétel” is készíthető a konfigurált modellváltozatról, amelyet el lehet menteni és akár el is lehet küldeni a barátoknak. Az alkalmazásban szereplő információk elolvasásával az ügyfelek megismerkedhetnek a modell kulcsfontosságú biztonsági jellemzőivel, infotainment és egyéb funkcióival. A felhasználók egy gomb megnyomásával eljuthatnak a Mazda honlapjára is.

Az alkalmazás többféle Apple és androidos készülék számára lett kifejlesztve és 360 fokos forgatással ellátott, nagyfelbontású külső és belső megjelenítéssel rendelkezik. Szinte olyan, mintha ellátogattunk volna egy Mazda szalonba, és a vadonatúj Mazda6 modellben ülnénk. Az ingyenes alkalmazás letölthető az Apple Store-ból, illetve az Android Google Play shopjából.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER