2012. július 02. hétfő, 15:32

 

A Citroen C5 és a C8 életében is elérkezett az a pillanat, amikor kül- és beltartalmukat a márka legújabb arculatához és stratégiájához igazítják.

Citroen C5
Citroen C8

Citroen C5
A Citroen C5 limuzin, valamint kombi változata, a C5 Tourer 2008 elején mutatkozott be, és azóta mintegy 400.000 darab kelt el belőlük. A sikeres felső-középkategóriás modell esztétikai és technológiai frissítése az alábbiakra terjed ki.

•Elöl-hátul megkapja a márka új emblémáját, a kerekebb, modernebb, expresszívebb « chevron »-t. Új könnyűfém keréktárcsa kerül a kínálatba : a 17 collos « Egée » modell, amely verziótól függően szériában vagy extra opcióként kapható.
Új karosszériaszín is gazdagítja a választékot, az elegáns Guaranja barna árnyalat. Az utastér újdonsága az Exclusive szinten elérhető új bőr/szövet kárpitkombináció és számos új dekorációs elem.
•Az új Citroen C5 megkapja az eMyWay navigációs rendszert, amelyhez a jack- és USB-csatlakozót, valamint Bluetooth kihangosítót tartalmazó Connecting Box társul. A Tourer változat telematikai kínálata pedig tolatókamerával egészíthető ki.

citroen-c5

A Citroen C5 természetesen továbbra is a legmodernebb technológiai megoldásokkal dolgozik, amelyek mind a benne utazók kényelmét és biztonságát szolgálják : ilyen a Franciaországon kívül már Németországban is elérhető Citroen eTouch szolgáltatás, vagy a Hydractive III+ felfüggesztés, a márka « védjegye ».


Citroen C8
A Citroen C8 az elegancia, a tágas terek, a kényelem és a vezetési komfort ideális elegye. Mindezen ütőkártyákat természetesen a modellfrissítés után is megőrzi, ugyanakkor a fejlesztések révén a Citroen legnagyobb egyterűjének stílusa modernebbé és dinamikusabbá válik.
Az orr-részen nem csupán az új márkajelzés emlékeztet a frissítésre, hanem az újratervezett hűtőrács is. Az autó hátulján is az új logó jelenik meg, és megújult a csomagtérajtón elhelyezkedő feliratok tipográfiája is.

citroen-c8

A karosszéria egyedivé tételéhez új kiegészítő érhető el : a Black Pack elnevezésű dekorációs szett Onyx feketére fényezett külső visszapillantótükör-házakat, ajtókilincseket és oldalsó védőcsíkokat, valamint első és hátsó lökhárító-védőcsíkokat tartalmaz. A fényszórók sötétített burkolata szintén új színt visz a nagy egyterű stílusába, mintegy hangsúlyozva a modell « tekintetét ». Új karosszériaszín is került a palettára, a márka egyéb modelljeiből már ismert Hickory barna.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER