2012. január 04. szerda, 18:47

 

2012 januárjától a Citroen magyarországi kínálatában is megjelenik a a DS3 Ultra Prestige újdonság, amely – híven a DS-modellcsalád szelleméhez – stílusos, merész és kifinomultan elegáns.

citroen-ds3-ultra-prestige-ules

A Citroen DS3 Ultra Prestige egyik fő ismertetőjegye az a “Bracelet” fantázianevű bőrkárpit, amellyel a DS4-ben és a DS5-ben is találkozhatunk. De ebben a modellben ez a kárpit is kicsit más, az haute couture-ből ismert, de az autóiparban egészen egyedi megoldással készül: az első üléseken a bőr színezése amolyan “crescendo” módban hajlik fehérből a fekete felé. A harmóniát a műszerfal “Alpin Weiss” nevű fehér bőrkárpitozása teszi tökéletessé.
Az utastér egyéb elemei: a duplán varrott szőnyegek vagy a beltér fehér díszítéseivel harmonizáló, fehér színű műszerfali kijelzők is a modern és kifinomult városi sikk jegyében készültek.

4 féle külső megjelenés
A Citroen DS3 Ultra Prestige nem csak belül, hanem kívül is különleges. A modellváltozat négyféle (hófehér, Hickory barna, obszidián fekete és tóriumszürke) színben készül, sportos légterelőket, sötétített üvegfelületeket és 17 collos, szürke selyemfényű BELLONE keréktárcsákat kapott. A tetőre pedig a vadonatúj – Onyx fekete vagy Opálfehér árnyalatban készülő – Monogramme díszítés került, amely a DS-emblémát dolgozza fel nagyon plasztikus, a matt és a fényes felületek váltakozására épülő formában.

citroen-ds3-ultra-prestige

Kétféle motorral rendelhető

A Citroen DS3 Ultra Prestige THP 155 benzinmotorral, valamint e-HDi 110 Airdream dízelmotorral kerül forgalomba. Ez utóbbi változat CO2-kibocsátása mindössze 99g/km. Mindkét motorváltozathoz hatfokozatú manuális váltó társul.

Árak:
THP 155 (1598 cm3) 6.994.000,-Ft
e-HDi 110 (1560 cm3) 7.369.000,-Ft (start-stop rendszer)

Széria tartozékok közül pár:
Blokkolásgátló (ABS), kipörgésgátló (ASR), menetstabilizátor (ESP)
Függönylégzsákok
Ködfényszórók
Állítható magasságú vezető- és utas ülés
Automata klíma
Hangulatvilágítás
Tolatóradar
Tempomat
Navigáció és bluetoothos telefonkihangosító rendszer
Hifi mélynyomóval
Hátsó spoiler, sötétített hátsó ablaküvegek, sportülések
2 féle fényezés


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER