2013. február 04. hétfő, 19:34

 

A Genfi Autószalonon látható két új tanulmányautó, valamint az új Auris Touring Sports és az új RAV4 bemutatása igazolja a Toyota célkitűzését: ‘Egyre Jobb Autókat Alkotni’.

Piacvezető full hybridek és díjnyertes sportkocsik; egy korszakalkotó SUV-modell negyedik generációjának bemutatása; bepillantás az egyéni városi közlekedés jövőjébe… A Toyota olyan portfólióval jelenik meg a 2013-as Genfi Autószalonon, ami ismét kiválóan bizonyítja az ‘Egyre Jobb Autókat Alkotni’ filozófia töretlen sikerét.

Toyota FT-86 Open tanulmány
A Toyota FT-86 Open tanulmányautó izgalmas képet villant fel a díjnyertes GT86 egyik lehetséges jövőbeli változatáról. Az FT-86 Open tanulmány azt mutatja be, hogyan emelhető még magasabb szintre a vezetés öröme, s a jármű bemutatásával az a Toyota célja, hogy a prototípus műszaki elemzésével egy időben a vásárlók reakcióit is felmérhesse.

toyota-ft-86-kabrio

Toyota i-Road
A Toyota i-Road egy kompakt, élvezetes és emissziómentes egyéni közlekedési eszköz tanulmánya, amely két személy gyors és hatékony szállítására kínál megoldást a városi környezetben.

toyota-i-road

Toyota Auris Touring Sports
A Párizsi Autókiállításon történt előzetes bemutatását követően az Auris Touring Sports világpremierje a 2013-as Genfi Autószalonon lesz, ahol a látogatók megismerhetik az autó minden részletét, méret- és teljesítményadatait.
Sokoldalú használhatóságával, dinamikus formatervével, hatalmas csomagterével és a szegmensben egyedülálló full hybrid hajtásával az új Auris Touring Sports lesz a közepes méretű kombik szegmensében az új mérce.
Az új Auris Touring Sports premierjét egy tanulmány – az Auris Touring Sports ‘Black’ – bemutatása teszi még izgalmasabbá.

toyota-auris-touring-sports


Toyota RAV4
Az európai autókiállításon első ízben látható új, 4. generációs RAV4 korszakalkotó hagyományaira épít, erősebb hangsúlyt helyezve a szegmens vásárlói közt jellemző családi használatra, ugyanakkor megőrizve a modell legfontosabb értékeit.
Az új RAV4 jellegzetes stílust, kifinomult, prémium minőségű utasteret és alacsonyabb fogyasztást kínál, valamint továbbfejlesztett összkerékhajtás- rendszert, ami még élvezetesebb vezetési élményt nyújt.
Az új RAV4 bemutatásával egy időben két tanulmány – a RAV4 ‘Premium’ és a RAV4 ‘Adventure’ – is látható lesz a kiállításon.

toyota-rav-4


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER