2012. március 07. szerda, 11:54

A Citroën a tőle megszokott merészséggel és kreativitással készült a
2012-es Genfi Autószalonra is: a stand vezérmotívumai a felsőbb kategóriák
felé való elmozdulás, a  technológiai újítások és az innovatív
szolgáltatások.



A DS modellek sikere immár vitathatatlan: 180 000 darab kelt el belőlük szerte a világban. A modellcsalád története Genfben is tovább folytatódik: az első dízel hibrid Citroen, a DS5 Hybrid4 és a DS3 elegáns Ultra Prestige változata mellett bemutatkozik az előkelő DS4 és DS5 Paris Rendezvous modellváltozat, a franciás kifinomultságú DS3 Racing S. Loeb limitált szériás kiadása és végül, de nem utolsósorban a DS4 Racing Concept tanulmányautó. A DS modellcsalád bővítésével párhuzamosan a Citroen a közelmúltban Franciaországban létrehozta a DS-tulajdonosok exkluzív közösségét, a Citroen DS Privilége klubot.

citroen-ds-5

citroen-ds3-racing-s-loeb

citroen-ds4-racing

A márka új kompakt szabadidő-terepjárója, a Citroen C4 Aircross szintén a magasabb kategóriák felé való elmozdulást fémjelzi, csakúgy, mint a C3 Red Block, valamint a megújult C1 és Berlingo Multispace is.

citroen-c4-aircross

citroen-c3-red-block

Az e-HDi, a 100%-ig elektromos és a full hibrid dízeltechnológiák alkalmazásával egy év alatt átlagosan 5 grammal sikerült csökkenteni a Citroen modellek CO2-kibocsátását. Az immár kereskedelmi realitássá vált elektromos autók a C-Zero-nál bevezetett új árpolitikának köszönhetően szélesebb közönség számára lesznek elérhetőek. A Genfi Autószalon arra is kitűnő alkalmat kínál, hogy ismét reflektorfénybe kerüljön a márka védjegyének számító hidraktív felfüggesztés, mely jelenleg a C5 és C6 modellek kínálatát gazdagítja.

A modern kor közlekedési kihívásaira a márka olyan konkrét megoldásokat kínál, mint a legtöbb modell esetében elérhető, nem egyszer életet mentő Citroen eTouch és az utazásokat nagyban megkönnyítő Citroen Multicity szolgáltatáscsomag, melyet Franciaország után néhány héten belül Németországban is igénybe vehetnek az ügyfelek. A Citroen Multicity weboldalt egy év alatt több mint másfél millió látogató kereste fel. A kínálat hamarosan telekocsi-szolgáltatással is bővülni fog.

citroen-tubik

Az említett konkrét és innovatív megoldásokon túl a Citroen továbbra is bátran kísérletezik új utakkal – e törekvés jegyében született a Tubik tanulmányautó. Az élenjáró technológiákat alkalmazó felső kategóriás minibusz tervezőinek eltökélt szándéka volt, hogy újra felfedeztessék velük az utazás örömét. A genfi autókiállítás Citroen standja a 6. számú csarnokban található.

citroen-stand-genfi-autoszalon


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER