2013. február 04. hétfő, 19:42

 

A Lexus bemutatja a vadonatúj, full hybrid hajtású IS 300h modellt. A teljes egészében újratervezett IS modellcsalád tagjaként az IS 300h külső megjelenését agresszív elegancia és erőteljes kiállás jellemzi, jól példázva, hogy a márka fokozott figyelmet fordít a dinamikus menetteljesítményre.


Az új IS 300h modell az F SPORT csomaggal is megrendelhető, amelynek egyedi külső és belső dizájn-elemei és sportosabb menetdinamikája különleges karakterrel ruházzák fel az autót.

lexus-2013-genfi-autoszalon


Opálkék LF-LC tanulmányautó

A most Opálkék fényezéssel kiállított, hibrid hajtású 2+2 üléses kupé, a Lexus LF-LC formatanulmány hangsúlyozottan vezetőközpontú belső kialakítása a Lexus új, sportosabb arculatára irányítja a figyelmet. A Lexus ‘orsó formájú’ hűtőrácsának és az autó hátsó részének látványos dizájnjával a tanulmány érzékletesen szemlélteti a Lexus új formanyelvét, bemutatva az egyedi stílus és a mérnöki funkcionalitás harmonikus összhangját.

Tovább bővült a Lexus F SPORT modellkínálat
A 2013-as Genfi Autószalonon megjelenik a Lexus F SPORT full hybrid modellek teljes kínálata, köztük a vadonatúj IS 300h F SPORT is.

A Lexus kiállítási standja

A Genfi Autószalonon lesz első ízben látható Európában a Lexus teljes egészében megújult kiállítási standja.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER