2013. február 11. hétfő, 14:05

 

A CITROËN a 2013-as Genfi Autószalonon bemutatja a CITROËN Technospace elnevezésű tanulmányautót, amely az új C4 Picasso előfutárának tekinthető. Az új kompakt egyterű modell 2013 második felében kerül forgalomba.




citroen-c4


Az új CITROËN Technospace természetesen a Créative Technologie korszakalkotó újításait kínálja, íme néhány közülük :
- CO2-kibocsátása mindössze 98 g/km, ami új rekord a márka kínálatában. A rendkívül alacsony szint az új, optimalizált tömegű és hatékony felépítésű EMP2 (Efficient Modular Platform 2) elnevezésű padlólemez alkalmazásának köszönhető.
- Számos olyan technológiai megoldást kínál, amely a vezetés és az utazás kényelmét szolgálja. Kiemelendő ezek közül a 100%-ban érintőképernyős vezérlőrendszer nagyfelbontású, 12 collos kijelzővel.
- A modell arányai is optimálisak : egyfelől kompakt (4,43 méter hosszú, 1,83 méter széles és 1,61 méter magas), másfelől a CITROËN háza táján megszokott tágas és kényelmes utasteret, valamint óriási, 537 literes csomagteret kínál.
- Dizájnja karakteres, dinamikus, modern. Újdonság a 3D hatású hátsó fényszóró, amelyet a márka legújabb tanulmányautóiból emeltek át a tervezők.
A CITROËN Technospace tanulmányautó a márciusban nyíló Genfi Autószalonon mutatkozik be.

CITROËN Xsara Picasso, C4 Picasso, Grand C4 Picasso, C3 Picasso: a CITROËN igazi sikertörténetet írt kompakt egyterűivel, amelyek a kategória meghatározó “személyiségei” lettek, hiszen 1999 óta csaknem 3 millió példány kelt el belőlük.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER