2013. február 06. szerda, 16:38

 

A Honda nyilvánosságra hozta a 2013-as Genfi Autókiállításon bemutatandó modellek listáját. Az új 1.6 i-DTEC motorral felszerelt CR-V mellett két tanulmánymodell is helyet kap a márka standján.

Honda Civic kombi koncepcióautó
Határozott vonalakkal lép színre a szériagyártású modell stílusjegyeit hordozó Civic kombi tanulmányautó. Az új karosszériaváltozattal a Civic még népszerűbbé válhat a vásárlók körében.

honda-civic-genf

Honda NSX Concept
Az európai vásárlók a Genfi Autókiállításon találkozhatnak először az NSX következő generációjának előfutárával. A Honda NSX Concept nemcsak a beltér kialakítására vonatkozóan mutatja meg a tervezési irányt, hanem a karosszéria jövőbeni formavilágát is előrevetíti. A kasztni szupersportautóhoz méltóan alacsony és széles, ugyanakkor egyszerű, letisztult, modern felületeinek, valamint szembetűnő részletmegoldásainak köszönhetően rendkívül futurisztikus, illetve high-tech benyomást kelt.

honda-nsx


honda-nsx-belul

Honda CR-V 1.6i-DTEC
Az Earth Dreams Technology motorcsalád tagjaként megismert 1.6 i-DTEC dízel erőforrás ezentúl a Civic mellett a CR-V-hez is elérhető lesz. A motor elsőkerékhajtással és manuális váltóval társítva kerül a közkedvelt szabadidő-autóba, a teljesítmény és a gazdaságosság tökéletes harmóniáját megteremtve a vásárlók számára.

Az 1.6 i-DTEC dízelmotor kategóriájának legkönnyebb hajtóműve, így a CR-V kiemelkedő motorerővel, remek úttartással és alacsony fenntartási költségekkel járul hozzá a hatékony közlekedéshez. A CR-V 1.6 i-DTEC forgalmazása 2013 őszén kezdődik.  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER