2013. február 05. kedd, 16:16

 

Az új Infiniti Q50 sport szedán, amely minden előfeltételnek megfelel, hogy új szintre emelje az európai vásárlói elkötelezettséget a prémium kategóriában, március 5-én mutatkozik be a Genfi Autószalonon.

Az első új generációs Infiniti Q modell, a Q50 európai változata egyben a Daimler AG együttműködési-megállapodás első gyümölcse. Az európai Q50 technikai részleteit a sajtótájékoztatón jelentik majd be.

infiniti-q50


„Az Infiniti Q50 világklasszis sport szedán, olyan motorokkal, amelyek kellőképpen megmutatják azon törekvéseinket, hogy a modell jelentős szerepet játsszon majd az európai prémium piacon.” –mondta Bernard Loire, az Infiniti afrikai, közép-keleti és európai alelnöke.

A Q50 Detroitban mutatkozott be januárban, és az Egyesült Államokon kívüli első megjelenésével az Infiniti új irányvonalát mutatja be – amelyhez tartozik a Q jelzés a szedánokra és kupékra, a QX jelzést pedig a crossoverekre és SUV-kra - és megerősíti a márka technológiai vezető státuszát.

Az erőteljes és egyedi Q50 vonalaiban visszaköszönnek a korábbi ikonikus koncepció autó trilógia jellegzetességei (Essence, Etherea, Emerg-e -mindegyiket a korábbi Genfi Autószalonok alkalmával mutatták be), amelyek segítettek a forma kialakításában.

A Q50 a technikai innováció csúcsán: bemutatkozik a világ első Direct Adaptive Steering (közvetlen adaptív kormányzás) rendszere. A Direct Adaptive Steering (DAS) további részletei a Genfi Autószalon alkalmával tárulnak fel.

A Q50 mellett az Infiniti standján kiállítják az LE koncepcióautót, az Infiniti első 100%-ban elektromos autóját, és a háromszoros Forma 1-es világbajnok, Sebastian Vettel 2013-as versenygépét, a névadó partnerség tükrében Infiniti Red Bull Racing színekbe  öltöztetve.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER