2013. február 07. csütörtök, 18:03

 

Az Opel a Genfi Autószalonon megmutatja, milyen további lehetőségeket keres az Adam egyéni kialakítására: itt a városi mini-crossover tanulmány, az Adam Rocks. Háromajtós karosszériájával, 3.70 méteres hosszúságával, merész designjával és a nyitott autózás lehetőségével az Adam Rocks egyben javaslat egy új piaci szegmensre.

opel-adam-rocks

Az Opel Adam Rocks Concept azoknak készült, akik a nagyváros járatlan ösvényeit keresik. A Parkour extrém sport ihlette tanulmány magasabb és szélesebb kiállásával, kemény és vagány jellegével újabb csavart visz az Adam személyre szabási lehetőségeibe. A szabadságérzetet továbbá a szabad égre nyíló zavartalan kilátásával a vászontető nyújtja, amely végighúzódik a teljes tetőn, egészen a C oszlopig.

opel-adam-rocks-crossover

“Az Adam valamennyi egyéb kivitelénél markánsabb designjával a Rocks hatékonyan demonstrálja, hogy még a piaci bevezetését követően is mennyi individualizálási lehetőség rejlik új, kis életstílus-autónkban. A crossoverek keménységét ötvözi a nyitott autózás vagányságával,” fejtegette Malcolm Ward, az Opel/Vauxhall design-vezetője. Az Opel legújabb koncepcióautójának filozófiáját így magyarázta: “A dizájnos és a tömegből kiemelkedni akaró autó jelképeként az Adam Rocks egy lehetséges válasz arra, hogy miképp lehet teljesen új utat kitaposni – amelyen mások követnek majd minket.”

opel-adam-rocks-concept


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER