2011. november 14. hétfő, 20:04

 

A SEAT már több mint 8 éve maga mellett tudhatja Cseh László sokszoros olimpiai ezüstérmes, Világ- és Európa-bajnok úszót, aki imádja a sportos vezetési stílust és a sportos autókat.  A sportoló a napokban vette át új autóját - egy 211 lóerős 2 literes TSI motoros SEAT Leon FR-t - Papp Zoltán SEAT márkaigazgatótól.

 

cseh-laszlo-seat

Az új Leon szintén "tribu" sárga, egyedi metálfényezésű, mint Laci korábbi autója volt. Ez a szín igen ritka és a gyár csak külön megrendelésre, kis szériában gyártja. Az új autón már LED-es hátsó lámpatestek vannak, és egyedi dekoráció díszíti oldalát.

"A SEAT büszke arra, hogy ezzel az autóval hozzájárulhat a kiváló versenyző biztonságos és nyugodt felkészüléséhez, és így várhatóan a remek eredmények eléréséhez" - mondta Papp Zoltán.
Bajnokunknak szüksége is lesz erre, mert decemberben a lengyelországi rövidpályás EB-n áll rajthoz, egy héttel később pedig az Európa válogatott tagjaként száll vízbe az Európa-Amerika "mérkőzésen". Ezen a versenyen mindkét csapatból 2-2 versenyző áll rajthoz, és a helyezések pontszámai alakítják ki a végeredményt a két kontinensválogatott között.

seat-leon-fr-cseh-laszlo


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER