2012. július 17. kedd, 10:40

 

Az új SEAT Leon erőteljes és egyben sokoldalú, praktikus autó. A teljes egészében új fejlesztésű Leon infotainment technikája vezetői segéd-rendszerei, futóműve és hajtásrendszere egyaránt high-end technikák sokaságát rejti.

seat-leon-uj

Motorjai az erőteljes dinamika és a példamutató gazdaságosság kombinációival épültek. A SEAT úttörő az extrafelszerelésként rendelhető teljes LED-technikájú fényszóróival, és ebben a piaci kategóriában elsőként kínálja e fejlett megoldást. A LED-fényszórók az egyéni és dinamikus dizájn, illetve a kiváló fényerő színvonalas ötvözetét adják.

„A Leon mindeddig sohasem látott módon egyesíti magában a SEAT márka alapvető erényeit. Sportos karakterű és sokoldalú előnyök jellemezte autó, amely a felsőkategória minőségi és műszaki színvonalát hozza el az alsó-középkategóriába. Az új Leon döntő lépés a SEAT márka- és növekedési stratégiája megvalósításának útján, ötajtós kivitele az idén ősszel érkezik, de a Leon család a későbbiekben további változatokkal is bővül majd“ – hangsúlyozta James Muir, a SEAT S.A. igazgatótanácsának elnöke.

seat-leon-muszerfal

Az új Leon mindezeken túl használati értékével is meggyőző. A korábbiaknál kompaktabb külső méretek mellett tágasabb belső térrel jelenik meg, miközben az igényes anyagválasztás és színvonalas kidolgozás egyértelműen kategóriája élvonalába emeli. Gazdaságosságával és károsanyag-kibocsátásával a Leon minden egyes erőforrása kategóriája legjobbjai között szerepel. Igazi különlegesség az automatikus motorleállítás és -indítás (Start-Stop System) rendszerével ellátott Leon 1.6 TDI, amelynek a vonatkozó szabvány szerinti átlagos üzemanyag-fogyasztása 100 kilométerenként mindössze 3,7 liter, széndioxid-kibocsátása pedig kilométerenként csupán 99 gramm.

seat-leon


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER