2011. április 21. csütörtök, 18:23

 

A SEAT Shanghai Autószalon első sajtónapjának lezárásaként Jaime Alguersuari, a Scuderia Toro Rosso csapat Formula-1 pilótája mutatta meg a közönség előtt, hogy nemcsak a világ egyik legnehezebb versenysorozatában, hanem DJ-ként is megállja a helyét.

dj-jaime-alguersuari

Jaime a SEAT nagykövete, aki tökéletesen testesíti meg a vállalat szellemiségét: fiatalos, dinamikus és kreatív. Jaime amikor éppen nem a Formula-1 versenygép volánja mögött ül a világ valamelyik versenypályáján, barcelonai stúdiójában zeneszerzéssel tölti szabadidejét.
Az összegyűlt vendégsereg kifejezetten élvezte Jaime produkcióját, ami hűen képviselte a vállalat meleg, spanyolos vendégszeretetét.

James Muir, a SEAT elnöke a SEAT Lounge közönsége előtt a SEAT filozófiáját és alapvető értékeit mutatta be.

James Muir a márkáról így fogalmazott: „A SEAT igazán irigylésre méltó helyzetben van, termékeink otthonunk, Barcelona szellemiségét tükrözhetik. Autóink így a fiatalos gondolkodású vásárlókat célozzák, akik karakteres formákat és dinamikus menetteljesítményeket keresnek. A SEAT vevőköre azonban határozottan igényli a legkorszerűbb technikát is, amit a Volkswagen Csoport tagjaként készséggel kínálhatunk.”

A SEAT elnöke a nap végén tartott beszédében bejelentette, hogy a márka globális terjeszkedési stratégiája keretében, LEON és IBIZA modelljeivel 2012-től a kínai piacon is meg kíván jelenni.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER