2013. február 22. péntek, 17:33

 

A 2013-as Genfi Autószalonon első ízben mutatják be az európai közönségnek a Chevrolet Captiva kompakt SUV áttervezett kiadását. A Chevrolet új, kis hobbiterepjárójára a Chevrolet Trax értékesítése idén tavasszal indul.

Az új Captiva elején és hátulján sok minden megváltozott, szembe ötlik például a fénydiódás hátsó lámpa, a szögletes, krómozott kipufogóvég és az átformált lökhárító. Elöl alacsonyabbra került a lökhárító, fölötte hálós hűtőmaszkkal és új ködlámpákkal. Új, 18 colos könnyűfém kerekek teszik teljessé a hatást.

chevrolet-captiva

A magasabb felszereltségű új Captiván alapfelszerelés a kulcs nélküli zárnyitás és motorindítás. Az utasteret az ülések színe és kárpitozása (a felsőbb szinteken bőrkárpitja), illetve a műszerfali dekorációk áttervezése frissíti fel. Egyes kivitelek komfortját kétzónás klímaberendezés, hangulatvilágítási csomag és fűthető hátsó ülés fokozza.

Akár hét ülésével és sok kellemes részletével az átdolgozott Captiva egy igazi családbarát SUV. Ráadásul idén tavasszal, az új Trax bevezetésével tovább emeli a tétet a Chevrolet, erős játékost indítva a népszerű és gyorsan növekvő kis SUV kategóriában. A Trax front- és összkerékhajtással is kapható lesz.

"Captiva és Trax – két nagyon egyéni szabadidő-autó a Chevrolet európai kínálatában, mindkettő a márka ikonszerű designjával," mondta Susan Docherty, a Chevrolet és Cadillac Europe elnök-vezérigazgatója. "A Trax a kisautók mozgékonyságát ötvözi a SUV sokoldalúságával, pontosan a nagyvárosi felfedezőknek való! A nagyobb és erősebb Captiva igényesebb megjelenést kapott. Ez azoknak a kalandvágyóknak az autója, akik bőséges férőhelyet, fölényes erőt és egy kis extra kényelmet is szeretnének," tette hozzá Docherty.

Nyártól kapható a Trax

A európai értékesítése idén tavasszal indul. Magyarországra előreláthatólag a nyáron érkezik. A Chevrolet új, kis hobbiterepjárójára atletikus, szívhez szóló forma, háromféle takarékos motorból álló választék és sportos, élénk viselkedés jellemző. A 140 lóerős (103 kW) 1.4-es benzines turbó mellett az 1.6-os benzin- és az 1.7 literes dízelmotor sorakozik fel, az utóbbi teljesítménye 130 LE (96 kW). Valamennyi manuális sebességváltós modellen alapfelszerelés a Start/Stop. A Trax kapható front- és összkerékhajtással is.

chevrolet-trax

A gazdagabb felszerelésű kivitelekben standard a Chevrolet MyLink, amely a kompatibilis okostelefon tartalmát jeleníti meg a hétcolos, nagy felbontású, színes érintőképernyőn. Ennek köszönhetően az autós navigálhat a BringGo alkalmazással, és hallgathatja a TuneIn internetes rádiót.

Kiegészítésképp a kompatibilis (4S fölötti), iOS6-ot futtató iPhone* telefonnal rendelkező autós használhatja a fejlett Siri asszisztencia-rendszert, amely sokféle feladatot megold, miközben a vezető biztonságosan az úton tarthatja a tekintetét, a kezét pedig a kormánykeréken.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER