2013. április 16. kedd, 10:43

 

Magánszemélyek és vállalatok egyaránt megvásárolhatják az első Kecskeméten gyártott Mercedes-Benz CLA felületének részleteit, ezzel támogatva a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat munkáját a Mercedes-Benz Hungária Kft. jótékonysági akciójában.

mercedes-cla-kampany

A kizárólag Magyarországon készülő Mercedes-Benz CLA értékesítésének megkezdése kapcsán a Mercedes-Benz Hungária Kft. nagyszabású jótékonysági akciót indít.
A www.segitsegymosollyal.hu című weboldalon 2013. április 15-től foglalhatók le az egyenként 5x5 centiméteres felületek, amelyeken az adakozók arcképeiket, a vállalatok logójukat vagy egyéb ábrákat helyezhetnek el. A felületek ára 10.000 forinttól indul, az autó kiemelten látható részletei egységenként maximum 30.000 forintba kerülnek. A feltöltött grafika - a kép tartalmának ellenőrzése után - maximum 48 órával a foglalás után kerül fel véglegesen az autóra. Abban az esetben, ha az adakozó a felhasználói feltételeket sértő képet kíván elhelyezni az autón, adománya automatikusan a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálathoz kerül, a lefoglalt felület pedig újra szabaddá válik.
A május 31-én véget érő akció után a dekorált Mercedes-Benz CLA-t számos hazai rendezvényen megtekintheti a nagyközönség, az adományozók pedig névre szóló oklevelet kapnak.

A felajánlásokból beérkező összeg egésze a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálathoz kerül, a szervezet gyerekek vizsgálatára, kezelésére, fejlesztésére fordítja a támogatást, elsősorban az NGYSZ saját gyermek szakorvosi rendelőjében és fejlesztőintézetben, illetve a fóti Lovasterápiás Központban.

mercedes-segits-egy-mosollyal

„Tavaly nagy érdeklődés övezte az első kecskeméti Mercedes-Benz B-osztály aukcióját és nagy örömmel tapasztaltuk, hogy mennyire sokan szerették volna támogatni a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat munkáját. Idén az adománygyűjtésnek egy olyan formáját választottuk, amellyel sokkal többen hozzájárulhatnak a közös célhoz. Bízom benne, hogy sokan csatlakoznak majd a jó ügyhöz és sokan szeretnének élni azzal a különleges lehetőséggel, hogy felkerülhetnek az első Kecskeméten gyártott Mercedes-Benz CLA-ra” – mondta Ingo Fröhlich, a Mercedes-Benz Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER