2013. február 16. szombat, 12:37

 

A "Még drágább az életed!" című film, a híres Die Hard sorozat legfrissebb darabja, ami igazi sztárparádét felvonultatva, Bruce Willis, Jai Courtney és Sebastian Koch szereplésével 2013. február 14-én érkezett a hazai mozikba. A neves színészek mellett a filmben Mercedes-Benz járművek armadáját, összesen 14 különbözõ modellt láthat a közönség.

die-hard-unimog

Többségük látványos üldözésekben szerepel a Moszkvát helyettesítõ budapesti utcákon. Kiemelt szerephez jut a Mercedes-Benz G-osztály, az Unimog, a Sprinter és a Zetros is. A hõsiesen helytálló modellek mellett a C-osztály, a Vito, az E-osztály és az új G 63 AMG, a GL, valamint egy Maybach 57 is látható lesz a filmben.

mercedes-unimog-die-hard

A filmsorozat története során elõször a fõhõs, John McClane külföldön lép akcióba, miután Moszkvába utazik, hogy megmentse önfejű fiát, Jacket. A két McClane egymással ellentétes módszereik révén megállíthatatlan párost alkot és az orosz alvilággal a nyomukban is sikeresen megakadályozzák egy fenyegetõ háború kitörését. 

die-hard-forgatas-budapest

"Nagy örömünkre szolgál, hogy az ígéretes új Die Hard filmet több járművünkkel támogathattuk. Kezdve a C-osztállyal egészen a Zetros-ig, a Mercedes-Benz modellpaletta nem is illeszkedhetne jobban ehhez az akciófilmhez és a Moszkva utcáin játszódó látványos jelenetekhez. Izgalmas film lesz, rengeteg vonzó járművel" - mondta Anders Sundt Jensen, a Mercedes-Benz Cars márkakommunikációs vezetõje.

mercedes-g-die-hard-budapest

bruce-willis-budapest-die-hard-forgatas


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER