Címkék: fiat 500

2020. május 27. szerda, 20:22

 

„Soha nem kapsz második esélyt arra, hogy jó első benyomást kelts" – ezekkel a szavakkal indítja az Új 500 bemutatását Olivier François.

 

 

 A Fiat márka elnöke, egyúttal az FCA marketing igazgatója kijelöli a modell helyét az autóipar színes palettáján, és bemutatja, hogyan vált az Új 500 megszületése az iparág történetének mérföldkövévé.
Szavai visszaköszönnek a „One-Shot”, a Fiat első dokumentumfilmjének felvételein. A hat hónapot felölelő lélegzetelállító utazás résztvevői, a torinói Fiat Style Centerben bemutatkozó közreműködők, partnerek segítségével megismerkedhetnek az Új 500 három különleges változatának fejlesztésével, és eljuthatnak márciusi milánói debütálásukig.

 


 A „One-Shot” pergő kockáit nézve bepillanthatunk a Fiat projektjének alapjául szolgáló stratégiába, amelynek megvalósításához három, valóban ikonikus olasz márka, az Armani, a Bvlgari és a Kartell csatlakozott.
A rövidfilm a találkozók és folyamatok egymást követő állomásainak sorozatát mutatja be. Középpontba helyezi a csapatmunkát, fellebbenti a fátylat a rendkívüli projekt különféle területein dolgozó tervezők együttműködéséről, érzelmeiről. Keretet ad az egyedi Új 500 létrehozásának, a legjobb olasz termék születésének.
A Fiat és partnerei munkájának eredményén valóban büszkén tüntetjük fel: „Made in Italy”. Az Új 500 egyszerre testesíti meg a projektben résztvevők Föld jövőjét szolgáló szemléletét, stílusát, elképzeléseik megvalósításának háromféle, mégis egyedi módját. A fenntarthatóságot garantáló know-how-t a kreativitással kombináló kiváló innovációt.

A „One-Shot” nézőit Olivier François végigkalauzolja az Új 500 történetén. A projekt „rendezője és kormányosa” feltárja mindazt az igyekezetet, lelkesedést, valamint kreativitást, amely az új modell három egyedi darabját formálta.
Az utazás Torinóból, a Fiat márka bölcsőjéből indul. Az utazók Rómán és a világszerte ismert Bvlgarit szimbolizáló naplementéin, színes forgatagán keresztül érkeznek meg a divat fővárosába, az új 500 bemutatkozásához hátteret nyújtó Milánóba. A divat és a dizájn nemzetközi fővárosába, ahol az Armani, illetve a Kartell egyaránt óriási szerephez jut.

A „One-Shot” a Fiat közösségi média csatornáin, a YouTube-on, a Facebookon és az Instagramon tekinthető meg. A negyedórás bemutatkozót a VICE Italy készítette a Rockets Film vezetésével. Az alkotók a dokumentumfilmek nyelvén szólnak a közönséghez, hogy hatékonyan feltárhassák a nyilvánosság előtt máskor rejtve maradó kulisszatitkokat.
A hiteles, közérthető nyelvezetű film megnyitja a torinói Fiat Style Center kapuit a kamerák előtt. Páratlan bepillantást nyerhetünk a Rossella Guasco által vezetett „Szín és anyag” osztály mindennapjaiba, megismerkedhetünk a kifinomult kutatóközpontra jellemző törekvéseket az elegáns divatüzletek igényességével ötvöző szakemberekkel. A felvételek dokumentálják a minden részletre kiterjedő figyelmet, az olasz kreativitást bemutató „know-how”-t, és az egyedi kihívásokkal szembenéző csapat érzelmeit.

 


Útunk következő állomásán találkozunk Klaus Busse formatervezési vezetővel. Szavaiból megtudhatjuk, mi rejlik a stílus és a forma megalkotásának kreatív folyamata mögött. Megismerhetjük a Fiat 500-as szerepét a formatervezés történetében, a kollektív tudattalan alakításában. Felidézzük, hogy az 50-es évek legendáját, a mesés „Cinquino”-t a Style Center révén fedezte fel újra a világ 2007-ben. Láthatjuk, miként színesíti a mindennapok utcaképét, hogyan ad hiteles, egyedi és szembetűnő választ a városi mobilitás kihívásaira az 500-as.

A „One-Shot” figyelmeztet: 2020-ban új korszakhoz érkeztünk. Eljött az ideje, hogy a Fiat 500 felhasználja népszerűségét az elkerülhetetlen változások ösztönzésére, részévé váljon a megoldásnak. Tegye ezt akkor is, ha változás útját nem járhatja végig egyedül. A sikerét szolgáló lépések megtételéhez olyan pozitívan gondolkodó partnerekre van szüksége, akik készek hagyományaik, értékeik és céljaik megosztásával részt venni a Föld helyzetének javításában.

A „One-Shot” megmutatja, miként testesíti meg a fejlődés fenntarthatósága iránti erős vágyat az Új 500. A megállíthatatlan törekvést bizonyítja az Armani, a Bvlgari és a Kartell összefogása. Az olasz kiválóság ikonikus alakjai három egyedi modell létrehozásával vállaltak szerepet az Új 500 projektjében. Munkájuk eredményeként együtt ünnepelhetjük az FCA első, teljesen elektromos autójának megszületését.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER