Címkék: Fiat Professional | Fiat Talento

2016. március 25. péntek, 16:00

 

A Fiat Professional új modellje egy ókori pénzegységről kapta a nevét, amely így közvetlenül utal az érték koncepciójára. Valóban: a típus kategóriaelső hasznos terhelhetőséget kínál kivételesen kompakt méretek és kiemelkedő dinamizmus mellett. Az újdonság megjelenésével még többféle megoldást kínál, és ezzel még versenyképesebbé válik a Fiat Professional modellválasztéka. A Talento májustól rendelhető.

 

A Fiat Professional bemutatja a Talentót, a nagy terhelhetőségű modellt, amely városi utcákon és főutakon egyaránt ideális munkatársként segíti gazdáját. Legfontosabb jellemzői között említést érdemel a rendkívül sokoldalú kihasználhatóság, valamint azon képessége, hogy az ügyfelek legváltozatosabb igényeihez tud alkalmazkodni.

A modell egy ókori pénzegységről, a talentumról kapta a nevét, amely ezáltal az érték fogalmára, a Fiat Professional legjobb hagyományait követő tulajdonságokra utal. A típusnév komoly szimbolikus jelentéssel bír: a jármű képességeit, alkalmasságát, és tehetségét, azaz talentumát idézi meg. A modell összes jellemzője egy célt szolgál: hogy megfeleljen a jövő kihívásainak.

fiat-talento

Ami a formai megoldásokat illeti, az új Talento kompakt, mégis remek arányokkal bír. Az előre nyúló szélvédő harmonikusan csatlakozik a rövid motorházfedélhez, az orrkialakítás összhatása lenyűgöző, ugyanakkor dinamikus. A vízszintes tájolású dizájn merész, letisztult vonalakat alkalmaz, összhangban a Fiat Professional modelljeinek új, közös arculatával.

Felhívja a figyelmet a jármű szélességére és bőséges teherbírására (amelyekre egyértelműen utal a far szögletes kialakítása is), ugyanakkor dinamizmust és stabilitást is sugall. Az új modell megbízható, nagyteljesítményű, költséghatékony turbó-, illetve ikerturbó-dízelmotorokat kapott, ezek teljesítménye eléri akár a 145 lóerőt.

Az új Talento pontosan betölti a Doblò Cargo és a Ducato közötti piaci rést, és ezáltal a Fiat Professional új szállítási térfogat-, illetve hossz-kategóriákban szállhat versenybe, továbbá sokoldalú, releváns választ adhat minden, szállítással kapcsolatos igényre.

A Talento egy olyan, rendkívül funkcionális jármű, amely a különböző kivitelek hiánytalan választékával (zárt áruszállítók, utasszállítók, duplafülkés furgonok, valamint padlólemezes alváz kivitelek) valós ügyféligényekre összpontosít, és ezáltal maximálisra emeli a munka, az idő és a pénz értékét.

Az áttekinthető, hiánytalan kínálattal piacra lépő Talento, illetve a munkavégzésre termett modellek és megoldások teljes körű választékát kínáló Fiat Professional egyaránt optimális ajánlattal várja mindazon ügyfeleket, akik nem általános lehetőségeket, hanem tökéletesen testre szabott, konkrét megoldásokat keresnek.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER