Címkék: Nissan | Nissan Leaf

2016. február 24. szerda, 17:18

 

Az elektromos járművek terén úttörő Nissan LEAF 30 kWh-s modellje ezúttal a mobiltechnológia legfontosabb szereplőit felvonultató barcelonai GSMA Mobile World Congress 2016 rendezvényen teszi tiszteletét.

Amellett, hogy 30 kWh-s akkumulátorával a hatótávolságot 26 százalékkal megnövelték (immár 250 km tehető meg egyetlen feltöltéssel), az új, 2016-os LEAF a csatlakozó szolgáltatások világát is átformálja a márka elismert NissanConnect EV fedélzeti információs és szórakoztató rendszerének új verziójával.

A Nissan az eseményen a 2016-os Nissan LEAF 30 kWh modell leleplezése mellett egy új kisfilmet is bemutatott, amely a sikeres modell frissítéseinek egész sorát mutatja be.

A Nissan első ízben mutatkozik be ezen a rendezvényen, közelebb hozva az autóipart és a mobiltechnológiát, valamint bemutatva az innovatív fedélzeti technológiákat.

Gareth Dunsmore, a Nissan Europe elektromos járművekért felelős vezetője ennek kapcsán elmondta: „Keresve sem találhattunk volna jobb alkalmat legmodernebb technológiáink bemutatására, mint ezt az eseményt, ahol az iparág vezető innovátorai gyűlnek össze. A Nissan nemcsak az elektromos járművek forradalmának vezetője, hanem elkötelezett a csúcstechnológia, a csatlakozó szolgáltatás és az e-mobilitás széles tömegek számára való elérhetővé tétele iránt is .”

nissan-leaf

A fejlett NissanConnect EV telematikai rendszer az elérhető fedélzeti technológiák élvonalát képviseli, és lehetővé teszi a LEAF-tulajdonosok számára a jármű számos funkciójának egyetlen gombnyomással történő vezérlését. A digitális jelzések és a távoli hozzáférés révén a tulajdonosok távolról felügyelhetik az akkumulátor töltését, ellenőrizhetik állapotát, beállíthatják a töltési időzítőket, távolról be- és kikapcsolhatják a légkondicionálót, valamint helyi töltőállomásokat kereshetnek.

Ezen felül az új operációs rendszer lehetővé teszi a vezetési minták elemzését is: többek között kiszámítható az energiafelhasználás és az utazásonként elkerült CO2-kibocsátás is.

„A kapcsolódó mobilszolgáltatások korában a fedélzeti csatlakoztatási lehetőségek elengedhetetlenek napjaink vezetői számára. Ezért is nagyon büszke a Nissan arra, hogy hatékony és megbízható fedélzeti csatlakozástechnológiákat tesz elérhetővé mindenki számára” – tette hozzá Dunsmore.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER