Címkék: Nissan | Nissan Navara | NP300 Navara | pickup

2015. november 25. szerda, 13:40

 

A teljesen megújult Nissan NP300 Navara-nak ítélték idén a rangos International Pick-up Award 2016 szakmai díjat a franciaországi Lyonban tartott ünnepélyes díjátadón.

A Nissan új pickupja szoros versenyben előzte meg a Mitsubishi L200-at és a Ford Ranger-t, miután a zsűri kiemelten dicsérte a modell aszfaltozott utakon és terepen egyaránt kitűnő képességeit, kiváló motorteljesítményét és terhelhetőségét.

nissan-np300

A szervezet szakemberei szigorú tesztek sorával mérték fel az NP300 Navara terepképességeit, aszfaltozott utakon mutatott viselkedését, illetve ár-érték arányát. A pickupokat munkaautóként is vizsgálták, a különböző modellek vontatókapacitását összevetve.

Az új NP300 Navara a crossover kategóriára jellemző kényelmet és kidolgozottságot kínál, megtartva a Navara elismert terepképességeit, tartósságát és teherbírását.

A robusztus alvázszerkezethez kapcsolódóan rengeteg újdonság jelent meg, így a Double Cab változat teljesen új fejlesztésű, öt lengőkaros hátsó felfüggesztése, valamint az előző modellhez képest 67 mm-rel megnyújtott, nagyméretű plató.

A 360 fokos parkolókamera-rendszerhez (AVM) vagy a vészfékezési asszisztenshez hasonló, megfizethető áron kínált technológiák, melyek tovább javítják a kezelhetőséget és praktikusabbá teszik a kocsit a mindennapi használatban, egyelőre szintén egyedülállónak számítanak a pickupok között.

Philippe Guérin-Boutaud, a Nissan kishaszongépjárművekért felelős alelnöke elmondta: „Ez a rangos díj egyben a Nissan pickupok gyártásásának 80 éve során összegyűlt szakmai tapasztalatok elismerése is. Az Év Pickupja nemzetközi díjhoz kapcsolódó szigorú tesztek rávilágítottak a vadonatúj Navara erős és ötletes karakterére.”

ev-pickupja-dij

„A Nissant Európában elsősorban strapabíró összekerékhajtású modelljeiről, illetve a piaci áttörést hozó crossoverekről ismerik. Az új Navara egyesíti a két kategória előnyeit, ennek következtében egy valóban teljesen újszerű pickup teherautó jött létre, ami a terepjárók strapabírását a crossoverek kifinomultságával és használhatóságával ötvözi” - mondta el Ponz Pandikuthira, a Nissan Europe kishaszongépjárművekért felelős vezetője.

„Nagy megtiszteltetés, hogy Európa legtapasztaltabb szakújságírói nekünk ítélték az Év Pickupja díjat. Köszönjük a zsűri döntését, ami egyben komoly megerősítése a Navara kiválóságának is.”

A teljesen megújult NP300 Navara gyártása ebben a hónapban kezdődött meg Barcelonában. Az európai értékesítés 2016 januárjában indul.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER