Címkék: fényezett lökhárítók | Nissan

2016. február 26. péntek, 19:28

 

A Nissan a biztonsági technológiák egész tárházát kínálja modelljeiben. Az olyan rendszerek, mint a 360 fokos parkolókamera, a holttérfigyelő rendszer és a vészfékezési asszisztens radikálisan csökkentik a balesetek előfordulásának kockázatát.

Koccanások és karcolások azonban néha óhatatlanul előfordulnak, ezért a Nissan most olyan innovatív új programot indít, mellyel a Nissan-tulajdonosok a lehető leggyorsabban visszaállíthatják féltve őrzött autójuk gyári fényét.

A Fényezett Lökhárító programot úgy alakítottuk ki, hogy az autótulajdonosok gyors és hatékony módon tudják javíttatni járművüket a kis sebességű ütközések után. A kezdeményezés jelentőségét jól szemlélteti, hogy az európai biztosítási szektor statisztikái szerint jelenleg a balesetek körülbelül 70%-a tartozik ebbe a kategóriába.

lokharito

Az előre fényezett lökhárítók készleten tartásával a márkakereskedések növelhetik az ügyfelek elégedettségét, hiszen tökéletes színmegfelelést és mindig a gyárival egyező fényezést kínálhatnak számukra – ráadásul a cserealkatrész már a következő napon a műhelybe érkezik.

A Fényezett Lökhárító program a jelenlegi Nissan Juke, Qashqai és Note modellekre, valamint e modellek korábbi változataira terjed ki. A programban részt vesz a Qashqai+2 is, így összesen hét modellhez áll rendelkezésre cserealkatrész 28 különböző karosszériaszínben. A program kiterjed az első és a hátsó lökhárítókra is, az alkatrészek beszállítói és az alkalmazott festési eljárások pedig igen hasonlók a Nissan európai üzemeiben alkalmazottakhoz.

szerviz

A programot a 2012-ben bevezetett, a külső visszapillantó tükrökhoz hasonló szolgáltatást biztosító program sikerére alapozva indítottuk el.

Vincent Wijnen, a Nissan Europe szervizszolgáltatásokért felelős alelnöke a következőt nyilatkozta: „A Fényezett Lökhárító program tökéletes példája a Nissan alapértékeinek – a kiemelkedő minőség és a kiváló ügyfélszolgálati szolgáltatás biztosításának. A program mind a Nissan-tulajdonosok, mind a kereskedők számára előnyös.”


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER