Címkék: autókereskedő | kereskedés | Nissan | Pécs

2015. április 30. csütörtök, 12:16

 

Új Nissan autókereskedés nyílt Pécsen. A megnyitót megelőzően Palkovics Péter, a Nissan Sales CEE Kft. PR és marketing managere mutatta be az új szalont a sajtó képviselőinek. Ezt követően az újságírók játékos szlalomverseny keretében ismerkedtek meg a Nissan Juke Nismo RS és a Nissan Pulsar 190 lóerős 1,6 DIG-T benzinmotoros modellekkel.

Új Nissan autószalon Pécsen
Képgaléria
Új Nissan autószalon Pécsen
A képre kattintva galéria nyílik több képpel!

Az Ste-Ba Kft. kereskedését már a Nissan new retail concept új szalon arculat jegyében tervezték, melynek kiemelt jellegzetességei, hogy az ügyfél belépve egy kiemelt modellel találkozik, majd az autókat a szalon falánál láthatja körben, középen pedig asztalokat és székeket helyeztek el, tehát nem ügyfélpulthoz kell járulnia az érdeklődőnek, hanem a munkatárssal partneri viszony keretében ismerkedhet az általa kedvelt modellek adatai irányt.



Bánkuti István az üzlet tulajdonosa elmondta, hogy ez az elrendezés igazából a digitális világ következménye; az ügyfelek már előzetesen interneten tájékozódtak az általuk érdekelt modellek felől, majd ezt követően keresik fel a kereskedést. Itt a munkatársak ugyancsak táblagépeken vagy laptopokon mutatják meg a megfelelő modelleket, melyet az ügyfél igénye szerint finomítanak, leszűkítenek, majd a megbeszélt eredményt e-mailben juttatják el számukra. Amennyiben egy ügyfélnek várakoznia kell egy digitális játéksarok várja gyerekével együtt. A kávéfőzőgép mögötti falat valódi izlandi zuzmó borítja.














Nissan Nismo RS bemutatás és árlista
Nissan Pulsar új DIG-T 190 benzinmotorral és sportos formatervvel

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER