Címkék: Nissan | Nissan Juke | Nissan Juke Dynamic Edition

2016. július 05. kedd, 16:25

 

A Nissan a Juke új, különleges limitált kiadásával jelentkezik. A Dynamic Edition azoknak szól, akik egy stílusos autóban szeretnék megcsillogtatni személyiségüket.

A mostantól elérhető Juke Dynamic Edition kétféle – érzéki vörös és gránit fekete – külső fényezéssel, valamint az alapfelszereltséghez tartozó, teljes körű piros személyre szabási csomaggal kapható. A csomagba tartoznak a színben illeszkedő első és hátsó lökhárító díszlécek, az egyedi fényszórógyűrűk, a külső visszapillantó tükrök burkolata, a tetőspoiler, az ajtóküszöb csíkok és a 18 colos könnyűfém keréktárcsák betétei.

nissan-juke-eleje

A megújulás az utastérben is folytatódik, ahol két új elem is a Juke modellben debütál. A belső tér kényelmét a vezető és az utas oldalán is piros szegéllyel ellátott prémium sportülések emelik még magasabb szintre. A visszapillantó tükrök új piros burkolata az autó jellegzetes megjelenését és könnyedségét erősíti, a szintén élénkpiros színben kialakított középkonzollal, szellőzőnyílásokkal és ajtókárpittal összhangban. A stílus és minőség tökéletes összhangját a piros, hímzett Juke márkajelzéssel díszített fekete padlószőnyegek adják meg.

A Juke Dynamic Edition a modell két legkeresettebb motorjával, az 1,2 literes DIG-T 115 benzines (5,8 l/100 és 130 g/km) és az 1,5 literes dCi 110 dízelmotorral (4,1 l/100 és 107 g/km) kapható.

A Dynamic Edition alapját a magas szintű alapfelszereltséget jelentő, népszerű N-Connecta felszereltségi szint adja. A listán megtalálható a NissanConnect 5,8 hüvelykes érintőképernyős navigációs és szórakoztatórendszer, a DAB digitális rádió és a tolatókamera. A felszereltség részét képezik az elektromosan behajtható visszapillantó tükrök és a Start/Stop gombbal kiegészített intelligens kulcs is.

nissan-juke-hat

A választható extrák közé tartoznak a Nissan innovatív Aktív Biztonsági Pajzs csomag elemei, például a 360 fokos parkolókamera, a sávelhagyás-jelzés, a holttérfigyelés és a mozgó tárgyakat észlelő funkció.

A Nissan Juke Dynamic Edition kedvezményes indulóára 5 219 000 Ft.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER