Címkék: 5 év garancia | Nissan

2015. november 16. hétfő, 20:28

 

A Nissan a kishaszongépjárműveire Európában kínált piacvezető ötéves garancia bevezetését „A cserejátékos” (The Substitute) című reklámfilmmel ünnepli

A Nissan nemrég a kishaszongépjárművek kategóriájában piacvezető innovációt vezetett be: a 2015. szeptember 1-től megvásárolt benzines vagy dízelüzemű tehergépjárműveihez és furgonjaihoz öt évre vagy 160 000 km-es futásteljesítményre szóló gyári garanciát biztosít.

Díjnyertes kishaszongépjárműveinek megbízhatóságát demonstrálandó, a Nissan a gyári garanciát az alkatrészek és karosszériaelemek átfogó körére biztosítja a hajtáslánctól az akkumulátoron át egészen a fényezésig. A garancia kiterjed az eredeti Nissan tartozékokra is.

navara-belter

A garancia bevezetését a Nissan „A cserejátékos” (The Substitute) című új reklámfilm bemutatásával ünnepelte, amelyben az UEFA Champions League hivatalos autóipari partnereként is ismert autógyártó, és globális nagykövete, Yaya Touré egy kisvállalkozás szerencsés tulajdonosának korábbi járművét egy vadonatúj Nissan kishaszongépjárműre cserélik.

James Martin Devlin, a hűtőgépekkel és légkondicionálókkal foglalkozó francia JamesClim nevű cég tulajdonosát időre teljesítendő kihívás elé állították, amelyet sikeresen teljesített, így hazavihette a Nissan népszerű kishaszongépjármű-választékának egyik új tagját. Hogy mire jutott Yaya Touré és James? A következő videóból kiderül:

Ahogy Ponz Pandikuthira, a Nissan Europe kishaszongépjárművekért felelős igazgatója elmondta: „A Nissannál nagy hagyományai vannak a kishaszongépjárművek gyártásának, most pedig az európai piacon is szeretnénk erősíteni jelenlétünket. Kiemelt fontosságú számunkra ügyfeleink igényeinek és preferenciáinak teljesítése, sőt túlszárnyalása. Innovatív öt éves gyári garanciánk bevezetését a kishaszon-gépjárműves ügyfeleink körében végzett alapos igényfelmérés előzte meg.”

„Úgy gondoltuk, hogy a „Cserejátékos” akcióval szórakoztató és látványos módon mutathatjuk be, mekkora változást hozhat egy Nissan haszonjármű egy kisvállalkozás életében.”

„A Nissan tudja, milyen nagy szerepe van a haszongépjárműveit választó vállalkozások sikerében a megbízható, sokoldalú szállítójárműveknek. Ezért is biztosítjuk mostantól minden Nissan kishaszongépjárműhöz az új, ötéves átruházható garanciakonstrukciót, hogy ezzel is bizonyítsuk vevőinknek: a Nissan olyan márka, amely megbízhatóan szolgálja vállalkozásuk igényeit.”

A Nissan az európai piac egyik legszélesebb kishaszongépjármű-kínálatával rendelkezik, amelyben a jelenlegi népszerű Navara pick-up mellett a 2016 elejétől kapható új NP300, az NV200 és az NV400 furgon, valamint az NT400 Cabstar és az NT500 tehergépjármű is megtalálható. A különféle igényeket kielégítő Nissan furgonok és pick-upok okosan megtervezett rakteret és opcióként elérhető modern technológiákat – például tolatókamerát és NissanConnect navigációs rendszert – kínálnak. A márka kishaszongépjárművei hasznos megoldások széles tárházát kínálják, kivételesen jól irányíthatók, utasterük fokozott kényelmet biztosít a sofőr számára, ráadásul a sokoldalú platós és dobozos felépítményű járműveknek a fenntartása is olcsó.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER