Címkék: Nissan

2016. október 03. hétfő, 10:43

 

A Nissan bemutatta legújabb innovációját, amely több korábbi terméke nyomdokaiba lépve ismét az ügyfelek mindennapi igényeinek szolgálatába állítja a vállalat Intelligens mobilitás kezdeményezésének előnyeit. A szintén ebben az évben bemutatott Intelligens parkoló szék sikerére építkezve az újonnan kifejlesztett ProPILOT székek automatikusan beállnak egymás után a sorba a bennük ülőkkel, akiknek így nem kell a sorban állással vesződniük.

 

vállalat büszkeségét jelentő önvezető technológia után elnevezett ProPILOT székek észlelik és automatikusan követik az előttük lévő széket, mindeközben adott távolságot tartanak egymástól és meghatározott útvonalon haladnak. Ez nagyon hasonló ahhoz, ahogyan a járművekbe épített ProPILOT rendszer – amely a Serena minibuszban Augusztus óta Japán útjait rója – biztonságos távolságot tart az előtte haladó autótól, illetve gondoskodik róla, hogy a jármű a sáv közepén maradjon.A ProPILOT szék mindenkinek a fantáziáját megmozgathatja, aki már állt órákat sorban egy népszerű étterem előtt, hiszen nagyban csökkenti az unalmas és fárasztó sorban állással járó kellemetlenségeket. Ugyanez a felhasználóbarát filozófia hatja át a Nissan ProPILOT önvezető technológiát is, amelynek célja, hogy a forgalmas autópályákon levegye a vezető válláról a leginkább fárasztó és folyamatosan ismétlődő feladatok terheit. Mindkét termék beleillik a Nissan jövő autóinak vezetését, meghajtását és társadalomba integrálását felvázoló Intelligens Mobilitás jövőképébe.

A Nissan a ProPILOT szék valós körülmények közötti alapos teszteléséről is gondoskodik. Mától december 27-ig a japán éttermek a nevük és weboldaluk, valamint a #NissanProPilotChair és #Wanted hashtagek kitweetelésével kérhetnek székeket tesztelésre. A többi Twitter-felhasználó számára a #NissanProPilotChair hashtaget ajánljuk.

A székek 2017-ben állnak üzembe a kiválasztott éttermekben. Addig is, szeptember 29. és október 2. között a Nissan jokohamai nemzetközi főhadiszállásán található kiállítás ad otthont az innovatív szék hat példányának. A látogatók kipróbálhatják a székeket, és működés közben is láthatják őket egy szimulált sorban. 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER