Címkék: haszongépjárművek | Nissan

2015. november 16. hétfő, 19:25

 

A Nissan ismét új mércét állít fel; ezúttal Európa egyik legszélesebb haszongépjármű-választékával.

A Nissan díjnyertes haszongépjárműveinek sorában megtalálható a népszerű, 80 éves örökségre építkező új NP300 Navara pick-up, az NV400 furgon és az NV400 Cabstar, az NT500 teherautók és az első 100%-ban elektromos hajtású, úttörő e-NV200 is, mely elérhető furgon, kombi és a 7 személyes Evalia verzióban. A különféle igényeket kielégítő Nissan furgonok és pick-upok praktikus kialakítású rakteret és opcióként elérhető modern technológiákat – például tolatókamerát és NissanConnect navigációs rendszert – kínálnak. A márka kishaszongépjárművei hasznos megoldások széles tárházával büszkélkedhetnek, kivételesen jól irányíthatók, utasterük fokozott kényelmet biztosít a sofőr számára, ráadásul a sokoldalú platós és dobozos felépítményű járművek fenntartása is olcsó.

A Nissan díjnyertes kishaszongépjárműveibe vetett bizalmát mutatja, hogy nemrégiben benzines vagy dízelüzemű tehergépjárműveihez és furgonjaihoz öt évre vagy 160 000 km-es futásteljesítményre szóló gyári garanciát vezetett be. Az innovációt a Nissan „A cserejátékos” (The Substitute) című új reklámfilmmel ünnepelte, melyben az UEFA Champions League hivatalos autóipari partnereként is ismert autógyártó, valamint globális nagykövete, Yaya Touré egy szerencsés vállalkozásvezető korábbi járművét egy vadonatúj Nissan kishaszongépjárműre cserélik.

Hogy mire jutott Yaya Touré? A következő videóból kiderül:

Kishaszongépjárműveinek további népszerűsítése és innovációinak bemutatása érdekében a Nissan haszongépjárműveit a „Truckerball” nevű játékban tette próbára. A meghökkentő focimeccsen freestyle focisták és a Nissan globális nagykövete Yaya Touré a Nissan különböző haszonjárművein menet közben mutatják be trükkjeiket.

A látványos játékot a következő videóban tekintheti meg:

Ahogy a Nissan korábban bejelentette, idén immár negyedszer lesz az Infiniti Red Bull Racing F1-csapat logisztikai támogatója a Grand Prix 2015-ös szezonjában. Az európai csapatnak adományozott Primastar-flottával, valamint a világszerte a csapat rendelkezésére bocsátott 80 kishaszongépjárművel a Nissan ismét a legjobbakkal támogatja a legjobbakat.

NP300 NAVARA

A vadonatúj Nissan NP300 Navara – amelynek gyártása múlt hónapban kezdődött a barcelonai üzemben – új mércét állít fel az egy tonnás pick-upok szegmensében: a Nissan vezető crossovergyártóként szerzett tudását ötvözi azzal a több mint 80 éves tapasztalattal, amelyre a masszív és ötletesen megtervezett pick-upok gyártása során tett szert.

navara-np3000

Az új modellt a korábbi generációhoz képest teljesen átdolgozták, melynek során olyan robusztus és ellenálló futóművet kapott, amely számos, a vezethetőséget és a praktikus felhasználást szolgáló jellemzőt vonultat fel. Az NP300 Navara a Nissan sikeres személyautóiból – például a Qashqaiból, az X-Trailből és a Juke-ból – már jól ismert és bevált karakterrel rendelkezik, és ezzel új mércét állít fel a pick-upok között, hiszen személyautóhoz méltó kifinomultságot, stílust, kényelmet és minőséget, valamint több olyan technológiát is tartalmaz, amelyek újdonságnak számítanak ebben a szegmensben.

NV200 furgon

Az Nissan az NV200 modellel száll versenybe a kompakt furgonok egyre bővülő szegmensében. A hagyományos, teljes méretű furgonoknál kisebb, karcsúbb és hatékonyabb járművet kereső üzleti vásárlókat célzó modell a tágasság, a modern technológiák és az ár-érték arány megfelelő kombinációját nyújtja.

A kompakt furgont 2009-ben vezették be az európai piacra, jelenleg pedig több mint 40 országban értékesítik.

nv200

A Nissan NV200 a világ számos különböző pontján nyert már díjakat, 2010-ben például az év nemzetközi haszongépjárművének választották Európában, valamint az év szállítójárművének Kínában.

e-NV200

A 2014-ben bemutatott e-NV200 a díjnyertes 100%-ban elektromos Nissan LEAF meghajtását ötvözi az NV200 kategóriaelső rakterével és praktikumával.

Az első teljes egészében elektromos hajtású kishaszonjármű megalkotása során a Nissan jelentős műszaki és stílusbeli módosításokat hajtott végre az NV200-on. Bár számos fő elemét a LEAF-től és az NV200-tól örökölte, a 100%-ban elektromos hajtású e-NV200 alkatrészeinek 30 százaléka teljesen egyedi.

env200

Az e-NV200 modellt az elismert Next Green Car Awards nevű megmérettetésen a 2014-es év kishaszongépjárművének választották. A díj nemcsak az e-NV200 innovatív mivoltát, hanem annak alacsony károsanyag-kibocsátásból és fenntartási költségekből fakadó vonzerejét is díjazta.

A furgon sokoldalúságát demonstrálandó, a Nissan nemrégiben PART e-VAN néven buliautóvá alakított egy e-NV200-at. Az UEFA Champions League 2015-ös döntőjén Berlinben bemutatott egyedi furgon különlegességei közé tartozik a tetőn elhelyezett napelem-diszkógömb, ami a nappali fényt begyűjtve energiával látja el az egyetlen példányban megépített jármű több más elektromos berendezését is – többek között azt a kiterjesztett valóság (AR) rendszert, amin keresztül a bulizók a maguk által választott partivilágba léphettek. A napelemek szolgáltatják az áramot az autó egyedi hangrendszerének is.

NT400 Cabstar

A Nissan avilai üzemében készülő és Európában 2014 februárjában bevezetett NT400 fülkés alváz hamar jó hírnevet szerzett kivételes praktikumával, erejével és alacsony fenntartási költségeivel.

cabstar

A sokoldalúság továbbra is az NT400 Cabstar alapvető erőssége; a modell különböző változatainak palettája szélesebb, mint valaha. Billenőplatós, dobozos és lehajtható oldalfalú változatban, valamint átalakításhoz előkészített fülkés alvázként is kapható.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER