Címkék: árlista | Nissan | Nissan GT-R MY17

2016. szeptember 06. kedd, 19:23

 

A Nissan közzétette a Godzillaként emlegetett 2017-es GT-R árait. A modell a Nissan Gablini márkakereskedésében érhető el bruttó 30 900 000 forintos kezdő listaáron.

Megújult külső és belső formaterv. További fejlesztések az Ön kényelméért úgy a versenypályán mint a hosszú utakon. A lenyűgöző teljesítményen felül már az ergonomikus belső tér is hangsúlyossá vált. Ezzel büszkén mutatkozik be a valaha volt legtökéletesebb GT-R. A csúcsteljesítményű szupersport-autó lélegzetelállító élményt nyújt bárkinek, bármikor, bárhol.

nissan-gt-r-my17

Az új modell az 570 lóerejével erősebb lett mint valaha, a 20 lóerős többletteljesítmény a NISMO-ból származó hengerenkénti gyújtásidőzítésnek és nagyobb turbónyomásnak köszönhető. Megkapta a Nissan modellekre jellemző V-alakú hűtőmaszkot. Az új első és hátsó lökhárító a jobb hűtéshez, míg az átdolgozott küszöbök a leszorítóerő növeléséhez járulnak hozzá. A GT-R négy felszereltségi szinten elérhető; ezek a GT-R, a Black Edition, a Prestige és a Track Edition. Minden változatban már az alapfelszereltség részét képezi:

  • Titán kipufogórendszer elektronikusan állítható szeleppel, ezzel a mindennapi használatra is tökéletesen alkalmassá téve az autót
  • Egyedi, Nissan GT-R-re tervezett RAYS kovácsolt alumínium keréktárcsák
  • Kormánykerékhez rögzített váltófülek
  • Új 8 colos kijelző, amelyen megjeleníthetőek és módosíthatóak a jármű programozható beállításai, a járműinformációk, valamint az audio- és navigációs rendszer információi
  • Digital Bose® audiorendszer aktív zajszűréssel, CD-lejátszóval, MP3/WMA/AAC CD lejátszás és MP4/DivX DVD lejátszás

nissan-2017-gt-r

A Prestige felszereltségi szinttel varrás nélküli, egy darabból készült Nappa bőr műszerfalborítást, valamint prémium belsőt kap az ügyfél, amely már fekete, barna, vörös és elefántcsont-fehér színben is választható.

A Track Edition exkluzív felszereltségének része a NISMO első lökhárító, a megerősített karosszéria és futómű felépítés a versenypályán történő stabilabb kanyarodásért, a Track Edition embléma, az exkluzív NISMO fekete versenyfestésű, elöl 10,0", hátul 10,5" széles RAYS gyártmányú 20’’ átmérőjű 6 küllős kovácsolt alumínium keréktárcsák, valamint NISMO felfüggesztés is amely a versenypályán való jobb kezelhetőséghez és a közvetlenebb visszajelzésekhez járul hozzá, mindezt 37 520 900 forint kezdő bruttó listaárral.


A teljes árlista letöltéséhez kattinson ide.  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER