Címkék: árak | felszereltségek | Nissan | Pulsar

2014. szeptember 13. szombat, 22:02

 

A Nissan bejelentette  modern formatervű, innovatív műszaki megoldásokat felvonultató és kategóriájában a legtágasabb új Pulsar árait és felszereltségeit. A modell 2014. októberétől elérhető a Nissan márkakereskedésekben 3.990.000,-Ft forintos kedvezményes bevezető áron.

 

A Nissan védjegyének számító V-alakú hűtőrácsról, bumeráng formájú menetfényeiről és erőteljes íveiről azonnal felismerhető Pulsar formáját és műszaki tartalmát kifejezetten az európai piac igényeire szabták; a modellt pedig a Nissan barcelonai üzemében fogják gyártani.

A kategória legnagyobb tengelytávolságának (2700 mm) és az átgondolt elrendezésnek köszönhetően a Pulsar jóval nagyobb hátsó láb- és vállteret kínál, mint szegmensen belüli versenytársai. Sőt, 692 mm-es lábterével a Pulsar tágasabb még az átlagos D-szegmensbeli autóknál is. Ennek ellenére a modell megtartotta kompakt külső méreteit (hosszúsága 4385 mm), így a szűk városi utcákban is könnyen leparkolható.

A Nissantól megszokott módon a Pulsar számos megfizethető és hasznos technológiai megoldással gondoskodik a biztonságos és kényelmes utazásról. A kategóriában elsőként alkalmazott technológiáiról ismert Nissan most is számos olyan felszerelést kínál, amelyek eddig csak a prémium vagy luxus kategóriájú modellekben voltak elérhetők.

Egy új technológiákat felvonultató autóhoz illően a Pulsar két csúcstechnológiás motorral, egy 1,2 literes DIG-T benzinmotorral, illetve egy 1,5 literes dCi dízelmotorral lesz kapható. Mindkét motor kivételes teljesítményt, gazdaságosságot és finom működést biztosít, továbbá számos fogyasztást csökkentő technológiával felszerelt, hogy az új tulajdonosok még kevesebből még tovább juthassanak.


Az új Pulsar három, már ismerős felszereltségi szinttel lép be a piacra. A Visia, az Acenta és a Tekna szint is kivételes felszereltséget nyújt.

Minden változatban alapfelszereltség:
- 6 légzsák
- ABS, ESP és az elektromos fékasszisztens
- Elektromosan állítható visszapillantó és külső tükrök
- Keréknyomás ellenőrző rendszer
- Stop/Start rendszer
- Sebességtartó automatika sebességhatárolóval
- Távirányítású központi zár
- Fedélzeti számítógép 5"-os színes TFT kijelzővel
- Manuális légkondicionáló berendezés pollenszűrővel
- CD-rádiós audio rendszer, MP3, AUX-in-, USB- és iPod csatlakozó


Az Acenta felszereltség tovább bővíti a Pulsarban elérhető prémium berendezések körét; magában foglalja a kétzónás automata légkondicionálót, fényszórómosókat és ülésfűtést, fűtött visszapillantó tükröket, bőr bevonatú kormánykereket és váltógombot, csúsztatható középső kartámaszt elől és pohártartós középső kartámaszt hátul.

Az Acenta felszereltségen felül a szinthez opcióként elérhető:
- NissanConnect 2.0 rendszer (beépített navigációs rendszer, 5.8" színes LCD kijelző, USB, MP3, iPodcsatlakoztatás, tolatókamera, Bluetooth)
-Komfort Csomag (esőérzékelő, alkonyatérzékelő, automatikusan sötétedő belső tükrök, i ntelligens kulcs)
- Technológia Csomag (NissanConnect,360 fokos parkolókamera,elektromosan behajtható tükrök, Aktív Biztonsági Pajzs, Komfort Csomag)
- Sport csomag (17" könnyűfém keréktárcsák, sötétített üveg)
- Metálfényezés

A csúcsfelszereltségű Tekna tartalmazza az Acenta szinthez opcióként elérhető Technológia és Sport Csomagokat, valamint LED fényszórókat automatikus magasságállítással; a szinthez bőr ülések is rendelhetők (opció).

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER