Címkék: Budapesti Autókiállítás | Nismo | Nissan | Nissan Pulsar

2014. november 20. csütörtök, 19:13

 

A Nissan egy igazi különlegességet, egy koncepció autót mutat be a Mobilitás 2014 autókiállításon. A Nissan Gablini márkakereskedés által képviselt márka az eddig egyedül a Párizsi Autószalonon kiállított Pulsar Nismo Concept-et hozta el a budapesti közönségnek, ezzel is jelezve, hogy az alsó-középkategóriába való visszatérésnek kiemelt figyelmet szentel.

A Nissan sokéves távollét után száll újra ringbe a hazai piacra októberben megérkezett Nissan Pulsar modellel. Mivel a márka tisztában van vele, hogy a verseny rendkívül kiélezett ebben a szegmensben, a Pulsar kifejlesztésére óriási hangsúlyt fordított. Az első visszajelzések szerint nem eredménytelenül. A Pulsar fő erősségeit a térkínálat, a különleges technológiák és a gazdaságos motorok köré építi a Nissan. A hátul ülők lábtere a kategóriában egyedülálló, de még a legtöbb egy méretosztállyal nagyobb autó lábterén is túltesz.




A Pulsar is magkapta azokat a díjnyertes technológiákat, amelyek a közelmúltban több Nissan modellen is megjelentek: a 360 fokos parkolókamera minden manővert leegyszerűsít, az Aktív Biztonsági Pajzs jelzi a holttérben haladó autókat, a tolatáskor az autó körül mozgó embereket, állatokat vagy tárgyakat, és figyelmezteti a vezetőt, ha irányjelzés nélkül elhagyná a sávját. Az 1.2 DIG-T és az 1.5 dCi motorok a spórolás bajnokai, de ez nem megy a teljesítményük rovására. A Pulsar mindkét motorral sportosan mozog. Mindez a kellemes, minőségi kidolgozású beltérrel különösen jó kombinációt képez, és a kategória élvonalába emeli az új versenyzőt.

A Nissan Gablini a Pulsar Nismo koncepción kívül bemutatja a márka megújult crossover modelljeit is: a standon megtalálható az új Juke, az új Qashqai és az új X-Trail egyaránt.

A sportos modellekre vágyók is megtalálják számításukat a Nissan standon. Kiállításra kerül a 370Z Nismo változata és a kultikus Nissan GT-R 550 lóerős V6 bi-turbó motorjával.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER