Címkék: elektromos | kisteher | Nissan | NV200 | teherautó

2014. október 30. csütörtök, 15:46

 

A Nissan bejelentette a LEAF és NV200 modelljeinek legjobb tulajdonságait ötvöző, teljesen elektromos e-NV200 árait. A forradalmian új, praktikus, fenntartható városi furgon 2014 novemberétől elérhető a Nissan elektromos autókat is forgalmazó márkakereskedéseiben 10.160.000 forintos kezdő listaáron.

Ha alkatrész kell Nissan autójához, keresse fel az autoalkatreszonline24.hu webáruházat (x)

 

A Nissan eltökélt célja, hogy fenntartsa vezető helyét az elektromos járművek kategóriájában; ezen célkitűzés szellemében mutatja be a forradalmian új e-NV200 modellt, mely példátlanul kifinomult működést kínál a zéró-emissziós technológia és rendkívül kedvező üzemeltetési költségek mellett a kompakt haszongépjárművek kategóriájában.Az új modell, a 100%-ban elektromos Nissan LEAF nagy teljesítményű e-hajtásláncát, magas EV értékét és TCO (teljes üzemeltetési költség) előnyét ötvözi az NV200 kishaszongépjármű kivételes praktikumával, osztályelső raktér méretével és  kiváló irányíthatóságával.

A Nissan e-NV200 megvásárolható hagyományos furgon, illetve ötszemélyes személyszállító kombi verzióban. Mindkét változat Acenta és Tekna felszereltségi szinteken érhető el.

Mind a furgon, mind pedig a kombi változatok alapfelszereltségében olyan praktikus és innovatív felszerelések és technológiák kaptak helyet, mint a visszagurulás-gátló, töltő időzítő, a még takarékosabb vezetést biztosító ECO-B üzemmód, automata légkondicionáló, intelligens kulcs, fűthető kormánykerék és első ülések és a jobb oldali tolóajtó.

A csúcsfelszereltségű Tekna modellekben mindkét típus esetén megtalálható az automata fényszóróvezérlés és esőérzékelős első ablaktörlő, tempomat és sebességhatároló, valamint 15"-os könnyűfém keréktárcsák.Mindkét változathoz opcióként elérhető a LEAF-ből már jól ismert NissanConnect navigációs rendszer 5,8" érintőképernyővel és tolatókamerával, valamint a gyorsabb 220 voltos töltést biztosító 6,6 kW-os fedélzeti töltő. Ezen felül, típustól függően választható még bal oldali tolóajtó, raktérelválasztó fal és aszimmetrikus kétoldalra nyíló hátsó raktérajtók.

Az e-NV200 furgon kezdő listaára: 10.160.000,-Ft.
Az e-NV200 kombi kezdő listaára: 10.541.000,-Ft.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER