Címkék: Lexus

2015. október 06. kedd, 17:35

 

A CT és IS modellcsaládok új, Sport felszereltségi szinttel gyarapodnak, újabb divatos lehetőségekkel gazdagítva a Lexus ügyfelek választási lehetőségeit.


Az IS 200t Sport, IS 300h Sport és CT 200h Sport modellek exkluzív külső és belső optikai elemeket kínálnak, míg a jelenleg is létező F SPORT felszereltségi szint további menetdinamikai fejlesztéseket és még agresszívabb megjelenést kap.A CT 200h Sport 16 és 17 colos fekete könnyűfém keréktárcsát, fekete külső tükörházat, az idomokat kihangsúlyozó, fekete kivitelű hűtőmaszkot és hűtőmaszk-keretet, valamint fekete hátsó diffúzort kínál. Opcióként fekete fényezésű tetőlemez is rendelhető.

A CT 200h Sport utastere exkluzív szövet/Tahara kárpitozást kap, a kilenc választható karosszériaszín között megtalálható a Sonic titánium, a Sonic fehér, az ezüst, a piros és a grafitfekete.

Az IS 200t Sport és az IS 300h Sport exkluzív, fekete keréktárcsákat kapnak, ötküllős, 18 colos kivitelben. A külső tükörház és az orsó alakú hűtőmaszk fekete kidolgozású.Az IS Sport utastere fekete szövet /Tahara kárpitot, valamint Holdkő ajtóbetéteket kap, az ülések oldalpárnázatát fekete öltések díszítik. A modell nyolcféle színben rendelhető, köztük Sonic fehérben, pirosban, szaténezüstben, és éjfeketében.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER