Címkék: autós szépségverseny | Lexus | Lexus LC

2016. július 16. szombat, 09:39

 

Miután ellátogatott Spanyolországba, Hollandiába, Németországba és az Egyesült Királyságba, a Lexus új luxuskupéja, az LC szeptemberben Franciaországban folytatja európai turnéját

 

Az LC szeptember negyedikén részt vesz az idén harmadszor megrendezésre kerülő, neves Chantilly Arts & Elegance Richard Mille rendezvényen. A nemzetközi jelentőségű esemény első számú programja a Concours d’Elegance autókiállítás, ahol az Lexus LC is megmutatja lenyűgöző formatervét.

lexuslc500-3

Mindössze néhány héttel később, szeptember 29-én veszi kezdetét a Párizsi Autószalon, ahol az LC ismét színpadra áll, hogy október elsejétől megcsodálhassák a kiállítás látogatói.  

Az LC, a Lexus márka kétajtós zászlóshajója 2017 tavaszától kapható kétféle hajtáslánccal. A full hybrid LC 500h 3,5 literes V6-os benzinmotort és a Lexus vadonatúj Multi Stage Hybrid rendszerét kapja meg, amely minden eddiginél közvetlenebb gázreakciókat kínál, és ezáltal hamisítatlan sportautós menetteljesítményeket tesz elérhetővé.

Az LC 500 5.0 V8 benzinmotorja a luxuskategóriában világújdonságnak számító, frissen kifejlesztett, tízfokozatú automata sebességváltóhoz csatlakozik. Az LC a legelső olyan Lexus modell, amely a közvetlenebb, egyszersmind kifinomultabb vezetési élményt kínáló, vadonatúj GA-L padlólemezre épül.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER