Címkék: Lexus | Lexus UX | Párizsi Autószalon

2016. szeptember 09. péntek, 16:33

 

A Lexus bejelentette, hogy legújabb tanulmányautója, a Lexus UX Concept szeptember 29-én lép első ízben a világ nagyközönsége elé a 2016-os Párizsi Autószalonon.

A Lexus Európai Formatervezési Központja, az ED² által alkotott Lexus UX Concept új szintre emeli a Lexus merész formanyelvét. Az autó erőteljes és jellegzetes megjelenése hatásosan szólítja meg nagyvárosi környezetben élő, progresszív szemléletű vásárlóközönséget. Az UX Concept képzeletgazdag technológiái interaktív vezetői élményt kínálnak, az utastér hagyományos kézműves minőségű kidolgozásához pedig a legmodernebb gyártási eljárások párosulnak.

lexus-ux-1

A 2016-os Párizsi Autószalon látogatói egyéb Lexus-újdonságokra is számíthatnak, többek közt a felfrissített Lexus IS európai debütálására és az új Lexus NX Sport Edition bemutatójára, emellett pedig megcsodálhatják a márka új zászlóshajó-kupéját, az LC modellt is.

A Lexus szeptember 29-én 13:30 órakor sajtótájékoztatóra invitálja a média képviselőit a 4. kiállítási csarnok Lexus standján.

lexus-ux-2


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER