Címkék: európai turné | Lexus | Lexus LC

2016. május 05. csütörtök, 16:34

 

Az idei Detroiti és Genfi Autószalonokon elsöprő sikert aratott Lexus LC, a márka új luxuskupéja a következő hat hónap során körbe utazza Európát, hogy teljes valójában megmutathassa magát az autórajongó közönségnek és a potenciális ügyfeleknek, előkészítve a modell 2017 tavaszán induló forgalmazását.

 

A program keretében Európa több mint huszonöt városában különböző programokon és eseményeken vesz részt, és ennek során több mint tízezer kilométert tesz meg az autó.

A Lexus sportkupé turnéjának első állomása Madrid, ahol az LC a mai napon egy exkluzív VIP rendezvény meghívott vendégei előtt demonstrálja V8-as motorjának akusztikai képességeit. Az autó május 1-től a Madridi Autószalonon vesz részt, majd tovább utazik Amszterdamba, ahol a május 18-án a #CreatingAmazing programon váratlan meglepetésben és programokban részesítik az illusztris vendégeket.

lexus-lc-mar-saura-eleccion-17

Az autó május végén, Németországban részt vesz a nevezetes Nürburgringi 24 órás verseny prológján, majd az ország nevezetes látványosságait felkeresve benevez egy fotópályázatra.

Június közepétől Nagy-Britanniában lesz az LC, és számos izgalmas rendezvényt keres fel, mindenekelőtt a legendás Gooodwood-i Sebességfesztivált, ahol többször is indul a hegyi felfutón.

A turnéval kapcsolatos további részletekről folyamatos tájékoztatást fogunk adni.

lexus-lc-mar-saura-eleccion-19

A Lexus sportos zászlóshajója, az LC kupé 2017 tavaszán kétféle hajtáslánccal kerül forgalomba. A 3,5 literes V6-os benzinmotorral szerelt full hybrid LC 500h a vadonatúj Multi Stage Hybrid rendszernek köszönhetően minden eddiginél közvetlenebb gázreakciókkal örvendezteti vezetőjét. Az LC 500 modell 5.0 V8 benzinmotorja a luxuskategóriában világújdonságnak számító, frissen kifejlesztett, tízfokozatú automata sebességváltóhoz csatlakozik. Az LC a legelső olyan Lexus modell, amely a közvetlenebb, egyszersmind kifinomultabb vezetési élményt kínáló, vadonatúj GA-L platformra épül.

 lexus-lc-verseny

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER