Címkék: fiat | Fiat 500X

2015. január 12. hétfő, 13:30

 

Az új Fiat 500X  január 12-től előrendelhető a hazai Fiat márkakereskedésekben. Bevezető áron már 4.390.000 forinttól (POP felszereltségű 110 lóerős, 1,6 literes benzinmotorral) egészen a 2.0 MJet 140 lóerős dízel, kilencfokozatú automata sebességváltóval szerelt 4x4-es kivitelű  Cross Plus csúcsmodellig.

Az őszi Párizsi Autószalonon megtartott világpremierjét követően, 2015. január 12-től már a hazai márkakereskedésekben is előrendelhető az új Fiat 500X. A Fiat formatervezői központjában megálmodott új 500X, az 500-as formavilágának új dimenzióját tárja fel, amelyben az ikonikus stílus a modern crossover koncepciójával találkozik, kiegészülve terepképességekkel.Az olasz formavilágú újdonság jellegzetessége az a rugalmasság, racionalitás és minőség, amely kompakt méreteiben, tágas belső terében és a prémium anyaghasználatban gyökerezik, nem is szólva a biztonságot, kényelmet és szórakozást szolgáló, legkifinomultabb technológiákról.

Kétféle kivetelben elérhető: „City-look” a jellegzetes, elegáns stíluselemekkel felvértezett 500X a fiatal, dinamikus városlakó közönség szívéhez ismeri a legrövidebb utat, míg az „Off-road look” változat határozottan inkább terepképes megjelenésű és felszereltségű, azoknak ideális választás, akik szeretik a szabadidős, szabadtéri programokat, ám nem kívánnak lemondani a Fiat 500 utánozhatatlan stílusáról.  

A bevezetéskor a motorok kínálata a következő erőforrásokból áll:  140 lóerős 1.4 Turbo MultiAir II (elsőkerékhajtás, 6 fokozatú kézi kapcsolású sebességváltó), a 110 lóerős, 1,6 literes „E-torQ” (ötfokozatú kézi sebességváltóval és elsőkerékhajtással), a 120 lóerős 1.6 MultiJet II (6 fokozatú kézi kapcsolású sebességváltó, elsőkerékhajtás) és a 140 lóerős 2.0 MultiJet II (6 fokozatú manuális vagy 9 fokozatú automata sebességváltó, összkerékhajtás).
Az 500X crossover az első Fiat modell, amely kilencfokozatú automata sebességváltót kínál és elérhető két- és összkerékhajtású kivitelben egyaránt.Az 500X bevezetési fázisához egy exkluzív „Opening Edition” változat is társul. Ez a korlátozott példányszámban értékesítésre kerülő modell kizárólag az autót az elsők között megrendelő ügyfelek számára elérhető. A magyarországi piacon a csúcskivitelű 500X modellen alapuló „Opening Edition” változat 2.0 MultiJet II dízel motorral, 4x4 hajtással és az új kilenc fokozatú automata váltóval érhető el exkluzív három rétegű fényezéssel Amore vörös színben. A prémium felszereltségű válozat 8.240.000 forint, amely egyedi megjelenést és gazdag felszereltséget kínál, a speciális fényezéstől a navigációs csomagig (a 6,5 colos érintőképernyővel kombánált Uconnet navigációs rendszer USB csatlakozóval), a kéttónusú  vörös és fekete bőr belsőtől a láthatósági csomagig (eső és sötétedésérzékelővel, elektromosan behajtható külső tükrökkel), a kormányról vezérelhető sebességváltótól az exkluzív „Opening Edition” emblémáig.

Fiat 500X árak, letöltés

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

Autóspanasz.hu

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER