2013. március 05. kedd, 13:05

 

Az Infiniti ígérete, hogy több modellt, szélesebb motorkínálatot és több választási lehetőséget hoz Európába, a Genfi Autószalon alkalmával válik valóra. Világszerte és Európában is autóink négy- és hathengeres dízelmotorokkal, hibrid hajtással vagy teljesen elektromos rendszerekkel mutatkoznak be – illetve ne feledkezzünk meg a KERS visszatápláló rendszerrel ellátott V8-ról, a világbajnok Sebastian Vettel Infiniti Red Bull Racing Forma 1-es autójáról.

infiniti-q50

“Ez a teljesen Európára fókuszált termékkínálatunk, amely megmutatja, hogy mennyire elkötelezettek vagyunk az európai jelenlétünk megerősítése iránt.” – mondta Johan de Nysschen, az Infiniti Motor Company Ltd. elnöke. “Új modelleket ígértünk, hatékony, csökkentett CO2 kibocsátású motorokkal, és íme, most elhoztuk ezeket.”


infiniti-g50-genf-2013


Az Infiniti Q50 az európai debütálásakor az első Q-jelű autó lesz Genfben. A teljesen új szedán a prémium szegmensben a 364 lóerős 3,5 Hybrid és a világpremierét ünneplő új 2,2 dízel motorokkal mutatkozik be. Az Infiniti első négyhengeres dízel egysége 170 lóerővel, 400Nm nyomatékkal és 115g/km-es széndioxid kibocsátással borzolja a kedélyeket.

infiniti-q50-utaster


A Q50 érzéki megjelenése a sokatmondó emberi szemeket idéző fényszórókkal, a Double Arch hűtőráccsal, és az olyan világelső technológiákkal, mint a Közvetlen Adaptív Kormányzás (Direct Adaptive Steering, DAS) és a digitális környezet, a személyre szabhatóság példa nélküli szintjét ígéri az Infiniti európai modelljeiben.

A Q50 a szalonon a modell exkluzív új Hagane színeit sorakoztatja fel és bemutatja a felszereltségi elemeinek széles skáláját, amelyek a teljes Q50 kínálatban elérhetőek lesznek majd, a magán és flottás vásárlók számára egyaránt.

Az Infiniti bemutatja a jövő egy szeletét is, az LE Concept formájában. Az Infiniti első 100%-ban elektromos autója, a drámai külsejű LE Concept a dinamikus luxust hirdeti, jóval több, mint egy elektromos autó, és ezt a két éven belül gyártásba kerülő széria is megőrzi majd. Mivel Infinitiről van szó, a vezetési élmény és a teljesítmény is kiemelkedő lesz.

Az Infiniti genfi standja egy olyan járműnek is helyt ad majd, aminek egyáltalán nincs szüksége bizonyításra, ha teljesítményről van szó: ott lesz a háromszoros világbajnok Sebastian Vettel Forma 1-es versenygépének 2013-as kiadása, amely már a csapat új nevét az Infiniti Red Bull Racing-et tükrözi.

Ahogyan az új autókat, az új névadási stratégiáját is büszkén mutatja be az Infiniti Genfben. Az első két napon az eladások éllovasa, az FX mutatkozik be QX70-ként. Az új jelzés az Infiniti 24 évvel ezelőtti kezdeteit, az ikonikus Q45-öt idézi fel, és minden új modellt Q (szedán, kupé és kabrió) vagy QX (crossover) jelzéssel látnak el ezután.

infiniti-q50-rajz

A 2012-es globális eladások 17%-os növekedésével az Infiniti terjeszkedése tovább folytatódik, új Infiniti központok nyílnak, és az Infiniti kínálat immár közel 50 országban elérhető lesz.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER